Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Gravesend i okolice

Polecane posty

Moze znajdzie sie tu ktos z Gravesend,Northfleet lub okolic?Najlepiej jakies mamy/malzenstwa z dziecmi.Pozdrawiam.

Gość hejjjj
ja mieszkam w Rochester -to w sumie niedaleko:) Mam meza i 7 miesiecznego synka, pozdrawiam!

Hejj,bylam tam pare razy.Maz zdawal tam prawo jazdy a ja buszowalam po sklepach :)))I bylismy tez raz na zamku.Jak Ci sie tam mieszka?Duzo Polakow?

Gość hejjjjj
mieszka nam sie bardzo dobrze:)jest spokojnie, mamy gdzie spacerowac z synkiem. Czasami mijam Polakow na ulicy czy w parku ,ale brak mi odwagi zeby zagadnac..W sumie mamy znajomych z roznych krajow a niestety najmniej z Polski:( a jak Tobie zyje sie w Gravesend? dlugo juz tu jestescie?

My juz jestesmy 5 lat.W Gravesend jest ok,tylko duzo ciapatych.I ostatnio zlikwidowali nam w parku taki fajny placyk zabaw dla dzieci wiec musielismy zmienic park.Wczesniej mieszkalismy w Essex i tam mielismy duzo polskich znajomych,a jak sie tu przeprowadzilismy to w pracy sami ukraincy i litwincy...Mamy kilku znajomych polakow i jedna baaardzo dobra kolezanke,jednak dla mnie za malo.Chcialabym zeby moje dzieciaki mogly sie z kims czesciej pobawic.Synek idzie od wrzesnia do przedszkola to moze sie trafia jacys polacy :)A u was w Rochester jest jakis fajny park z placem zabaw?