Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetmzako

co myslicie o mezczyznach ktorzy gola sie pod pachami?

Polecane posty

"perw, żadna norma, ale sa osobniki co po godzinie wala jak capy jesli sie nie wygolą i już" Włosy im się pocą? 😴

Niektórzy tych włosow tam mają ledwie tyle co kot naplakał i umycie+antyperspirant wystarczy, ale jak chłop jest z natury włochaty i kosmaty, to dodatkowo wygolenie pach daje lepszy efekt i na dłużej. I prosze mi tu nie pierdolić.

Gość Znowu głupie teksty.
Perwersja ty we wszystkim jesteś dziwna, więc twój głos się nie liczy. Poza tym masz już swojego zarośniętego mena i chłopak nie skorzysta. Każdy wie, że każda kobieta lubi zadbanych mężczyzn, a nie kłaczaków. Człowiek powinien różnić się od zwierza, a nie mieć małpi wygląd. Jak chcę włosy do macanki to głaszczę mojego psa.

Gość wróż Jaromir
ja sie na anatomii człowieka nie znam, ja wróże i przepowiadam przyszłość (czasami zaglądam w przeszłość), mówie o tym czego empirycznie doświadczyłem...

Gość poulinka
jak się facet na plaży wyrozciąga i zarzuci buszem spod pach to wymiękam. Kłaki won!

Gość no i mała
FUTRO PO PACHAMI OKROPIEŃSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pojebalo was juz zupelnie upodobniacie sie do kobiet. A pozniej na co bedzie moda? Golenie nog? Geje

Gość hjkhuykyihuio
"upodobniacie sie do kobiet" Kobiety też mają z natury tam włosy. :) Włosy są tak samo kobiece, golenie to tylko moda. ;)

Gość ewifnjoiew
jak przycina lub goli to jest super bo poprostu od niego nie wali na kilometr... a na wloasach zaqwsze zostaje zapach i ciezko go zmyc nawet tona mydla i wody... golenie jest bardzije chigieniczne, nie musi golic nog klaty czy kutasza, pod pachami tak...

Gość wróż Jaromir
perw, wystarczająco dużo żeby świadomie o wszystkim decydować, bez bycia pchanym przez tredy czy mody, a Ty? masz chociaż "3" z przodu?

Chyba bym się zerzygała, jakbym musiała oglądać takiego co się nie goli. Fuj, coś obleśnego. Akurat pod pachami, to jest totalna podstawa.Ja wyznaję zasadę, ze im więcej wygolone, tym facet lepiej wygląda.

Gość wichciu
wziełybyście w usta zarośniętego penisa? :classic_cool:

Penis zazwyczaj nie jest zarośnięty tylko jaja i nasada penisa, w tym znaczeniu zarośniętego oczywiście, że tak. Ostatnio brałam wczoraj, po same kule i nawet pół włoska w buzi nie miałam. 😴 🖐️

Gość perwersja ale malpe
w domu trzymasz az strach sie bac takiego buszmena

Gość wróż Jaromir
perw, od kul to ty mi sie odpatyczkuj, dobrze? ja w nich przewiduje przyszłość, a Ty mi z jakimis włoskami tu wyskakujesz.

Gość kapary
załamujecie mnie, to jakich wasi faceci używają antyperspirantów, że mimo to wali od nich na kilometr? mój ma włosy pod pachami a nie śmierdzi, dziwne co??? jakby miał tam milion zarazków, których nawet mydłem nie da się usunąć to myślę, że bym poczuła... nie mam nic przeciwko jak facet ma ogolone pachy, ale to nie znaczy, że każdy inny jest brudasem i śmierdzi...:O

Gość moze twoj akurat
sie malo lub nie tak bardzo intensywnie poci

Perwersja, zabiłaś mnie. Cóż za bezpośrednia wypowiedź. Bierz po co chcesz, ale mnie bym sam widok i bliskość tych ohydztw (włosów) zniechęciła i obrzydziła totalnie.

Gość kapary
a jego strużki na brzuchy nie pozwoliłabym zgolić za nic na świecie :P

Gość kapary
WarszaFanka nogi Twój facet też goli?

Gość wróż Jaromir
w kulach lepiej widac słonko, nie będę wchodził w szczegóły 👄

Niestety jakoś nie mogę spotkać faceta, który goli nogi. Bardzo żałuję. Szkoda, że oni mają tylko wymagania, ale sami ich nie spełniają. A faceta nie mam, jakoś nie mogę znaleźć szanującego się. A poza tym skąd wiesz, ze szukam faceta, a nie jakiejś fajnej blondynki? To ci zagwozdka :)

Śmierdzi ten, kto się nie myje i byle gówno żre. Włosy pod pachami nie mają nic do tego.

Tak sobie oglądam gimnastyków sportowych w Londynie, przedtem były skoki do wody, faceci zbudowani, że daj bozia zdrowie, ale większość, O ZGROZO!!!, nie ogolona pod pachami!!!!!!! Chyba nie czytali wypowiedzi kafeteryjnych ekspertów i nie wiedzą jeszcze, że zaniedbując depilację, nie są prawdziwymi mężczyznami i/lub śmierdzą!!!!! :P

Gość jak na razie to
mi golenie pach daje komfort po prostu mniej smierdzę ogolenie pach plus dobry antyperspirant typu etiaxil i jest bezwonnie kiedyś nie goląc po całym dniu w pracy czułem,że nie jest tak fajnie

Gość upupiona
że dobrze robi...