Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola24ipol

CO o tym myślicie? Prosze wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość Karola24ipol

spotykam sie od 3 miesiecy z pewnym chłopakiem. Jest naprawde dobrze. Mowi ze bardzo mu na mnie zalezy i liczy ze bedzie coś z tego poważnego. Jednak jego była niedawno powiedziała mu ze chciałaby do niego wrócic, a on podobno powiedział jej ze spotyka się ze mną. spotykaja sie od czasu do czasu a ja nie miałam nic przeciw bo na tym etapie myslałam ze mi nie wypada... dzisiaj znow powiedział mi ze traktuje mnie bardzo powaznie a ja zapytałam czy gdyby nam nie wyszło to wróciłby do byłej. odpowiedział: być moze tak. tak. co mam o tym myslec? dodam ze chyba się w nim zakochuje, ale po tym moze wolałabym się odciąc i im nie przeszkadzać...

Gość kofekingston
Sam Ci juz dał odpowiedz jak bardzo mu zalezy na Tobie,wiec po co pytasz?

Gość Karola24ipol
to po co się z nią spotyka i mowi ze jak nam nie wyjdzie to od razu do niej pojdzie... kiedy spytałam czy ją kocha nic nie odpowiedziął...

Gość Kromian
rzuć go, jest tyle lepszych chłopaków ;]

Gość Karola24ipol
tak wiem... ale zalezy mi własnie na nim. Kur.w...a nie chce im przeszkadzac w wielkim uczuciu! Marudze wiem...

Gość elefant77
uciekaj póki nie jest za pozno, bo to bedzie chory układ.. wycierpisz sie niepotrzebnie

Gość Pogodna optymistka26
To zrób inaczej.. Spotkaj się z nim i poważnie porozmawiaj. Powiedz, że nie masz ochoty pakować się w coś, co ma być budowane na niestabilnym gruncie i nie chcesz im stać na drodze do szczęścia. Żeby to on podjął decyzje z którą chce próbować, a z drugą niech zerwie kontakt..

Gość Kromian
Karola, zależy Ci na nim bo jeszcze nie spotkałaś w realu MNIE ;]

Gość kofekingston
"a ja zapytałam czy gdyby nam nie wyszło to wróciłby do byłej. odpowiedział: być moze tak. tak" Obydwie jesteście kołem zapasowym dla niego

Gość Karola24ipol
pogodna optymistka- tak, zrobie to, tylko trochę się boje ze On wybierze ją. Ale pogodzę się z tym. Dziękuje za radę. Kromian - :) wywołałes usmiech na mojej twarzy dzięki :)

Gość Karola24ipol
kofekingston - myslisz ze mnie okłamuje? mydli mi oczy? wiem sama musze się o tym przekonac, jednak warto spojrzec na tą sytuacje obiektywnie. i własnie dzieki Waszym wypowiedzią staram się to robic

Gość fdgdfsggsd
Coz, ewidentnie facet traktuje Ciebie i ta swoja byla jak kolo zapasowe. Jestescie, bo jestescie. Z braku laku i kit dobry. Pojawi sie ta tzrecia i kopnie Was w tylek. Moim zdaniem nie warto sie w cos takiego pakowac. Bedziesz tylko cierpiec. Dlatego poszukaj faceta, ktory wie czego chce i traktuje Cie powaznie, a nie jak zabawke.

Gość Karola24ipol
w takim razie po co mi mydlił oczy tyle czasu ? wrr dlaczego niektórzy faceci tak się zachowują... nic mu nie zrobiłam, chciałam go tylko uszczesliwić, ale nic na siłę.

Gość Karola24ipol
nie spaliśmy ze sobą