Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu obiektywny człek

Kobiety, troche pokory

Polecane posty

czilałt, takie słówko sobie używamy z kumplami w odniesieniu do inaczej ,,wypizdówka" czyli jak w pewnym momencie dzieje się coś porąbanego, trudnego do wyjaśnienia, czasem zabawnego, lecz generalnie niepokojącego. Polubiłem to słówko :D

Gość Psi
Ha ! mam tu smakowity cytat z wikipedii Sztuczne źródła infradźwięków to: ciężkie pojazdy samochodowe, drgania mostów, eksplozje, głośniki, odrzutowce i śmigłowce, przemysł (sprężarki tłokowe, pompy próżniowe i gazowe, wieże wiertnicze, turbodmuchawy, elektrownie wiatrowe), rurociągi, urządzenia chłodzące i ogrzewające powietrze.

Gość Psi
Naturalne źródła infradźwięków to: bolidy, duże wodospady, fale morskie, lawiny, silny wiatr, pioruny, tornada, trzęsienia ziemi (fale sejsmiczne), wulkany, Strzez sie strzez. Trzesienie ziemi nadchodzi! Ej moze dlatego obiektywny juz nie odpowiada!? Powinnam chyba pojsc spac bo wyobraznia zaczyna szalec

Okolica spokojna, brak mostów, torów kolejowych, ruchliwych dróg. Właśnie wszystko wziałem pod uwagę i nie było niczego co mogłoby wytworzyć infradźwięki :D Nie szukam sensacji, kolega napisał mi na gg przed momentem że jego psa poyebało, tak jak psa jego sąsiada. Pytam się kiedy, a ten mówi że przed chwilą pies totalnie zgłupiał. Kumpel mieszka w innej miejscowości. Będę musiał to omówić z kumplami przy piwku, przynajmniej będzie jakiś temat. :P

Nie odpowiadałem przez parę minut bo jestem zaabsorbowany czytaniem kawałów o kobietach :D

Gość seek&destroy
Ja wiem co to było! Twoja idealna kobieta Cię namierzała, nie spieprz tego!

Gość proekozielona
takie rady i podejscie do facetów, typu koniecznosc posiadania autka itd. moga dawac tylko nasto lub dwudziestolatki, trzydziestolatki nie sa takimi idiotkami.

Gość jaskiniowiec
kawal o aligatorze niezly! pozdro 🖐️

seek&destroy Ja wiem co to było! Twoja idealna kobieta Cię namierzała, nie spieprz tego! Hahahaha :D Dobre :D Ja jednak prędzej uwierzę że to była sprawka kosmitów :P

Gość ONEWAY 123
człowieku obiektywny nie jesteś, wyrażasz swoje zdanie i to bardzo subiektywne i podparte wlasnym doświadczeniem. A co do pokory, to gdyby wszyscy nagle przejrzeli na oczy, nabrali pokory i szacunku do siebie i innych i do tego pozbyli sie wygorowanych oczekiwan co do swoich poszukiwanych drugich polowek, to wtedy dopiero dostrzegliby jacy wartosciowi ludzie ich otaczaja. Ale to utopia. Jest jak jest - trzeba umiec szukac - Ty chyba nie umiesz, skoro te kobiety o ktore zabiegales i zdobyles potem okazaly sie tak bardzo niewlasciwe. Pozdrawiam,