Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeenergia--26 lata

W kalkulatorze ślubnym wyszło 63 tys zł!!!!!!!

Polecane posty

Gość eeeeeeeenergia--26 lata

Tragedia, tradycyjny ślub na 60 gosci w Warszawie....ceny są zabujcze ;/

Gość zapałka123
No i co się dziwisz? Wszystko jest drogie, ale znajdą się tacy, co ci napiszą, że się chyba z takim cennikiem z choinki urwałaś, więc powinnaś: a) powinnaś ograniczyć liczbę gości lub b) nie robić wesela lub c) zrobić jak najtaniej (czyt.: w remizie, z kucharkami ;) )

nie wiem, co Ty tam nawpisywalas i co to byl za kalkulator ale to jakas zawyzona kwota, no chyba ze masz super wygorowane wymagania. ja mialam wesele prawie 2 lata temu w wawie, moi znajomi tez mieli i nikt nie osiagnal takiej kwoty, a wesela byly wieksze

Gość effy.
ok. 16 tysiecy - 75 osób Kraków. Można? można

Gość effy.
chyba płacisz 300 zł od osoby, obrączki za 5 tysiecy, fotograf drugie 5 tys. a wódka 40 zł za 0.5. Bo ja nie widze innego wyjścia zeby ci tyle wyszło

Gość Przecież wiadomo, że
wesele można zrobić i za 15 tys. i za 50 i za 100. Zależy od regionu, od was. My mieliśmy 50 osob i wynioslo nas to niecałe 15 tys. i wcale nie mieliśmy w remizie, było bardzo ładnie

Gość kkkkkkkkkkkk
a w ogóle po co ta cała szopka? Nie szkoda Wam kasy? mnie by nawet 5 tyś było żal.

Gość Przecież wiadomo, że
Może dla Ciebie to szopka. My zapraszamy tylko najbliższą rodzinę i przyjaciół, bo chcemy się z nimi bawić i cieszyć tym dniem.

Gość Ludzie po kilka tys wydaja
na urodziny czy inne imprezy, a jak ktoś wesele wyprawia dla rodziny to zaraz szopka i nie wiadomo co, ogarnijcie sie ludzie.

Gość kkkkkkkkkkkk
co Wam się tak ciśnienie podnosi. Dla mnie to szopka i tyle. Całe te suknie, kwiaty, torty, żarcie, kolor paznokci dopasowany do wystroju sali ;-) Macie inne zdanie- ok.