Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza54352

Mój mąż strasznie chrapie!!!

Polecane posty

no ja wlasnie mowie o takich stoperach z plasteliny w pazlotku je sie tak sciska i wklada do ucha widocznie mi za gleboko wszedl wole te piankowe z samolotu ale w jednych i drugich wszystko slyszalam

suvvka-wlasnie jakbym zajela sie spaniem to bym nie nadsluchiwala:D jeszcze wszystkim opowiadal jak ja slucham czy on chrapie i przez to sie nie wysypial:O om mi nie wierzyl dopoki sasiadka z golu nie powiedziala-ale pani maz strasznie chrapie:O ona biedna spac nioe mogla::O to bylo chrapanie z takimi dzikimi odglosami:D kratka-tak myslalam;)

Gość a ja mysle ze
nie przyzwyczaisz sie raczej. Wpadniesz predzej w cos co sie nazywa "nerwica oczekiwania", paskudny stan

Gość Natasza54352
moja córka w drugim pokoju słyszy jak On chrapie więc pewnie tak, boże :o

to nie byl chrap to bylo chraponen:Dtakie odglosy z dzungli nieraz z bezsilnosci mialam ochote przydusic go poduszka:O po opewracji jest znacznie lepiej chciaz chrapie bo nie dosypia ze wzgledu na prace zmianowa i np po nocce w dzien sie nie polozy wiec wieczrem pada i zaczyna koncert ale polozy sie na bok i zazwyczaj pomaga po alkoholu strasznie chrapie:O

Gość Natasza54352
Na pewno tego tak nie zostawię , dzięki za rady przynajmniej już wiem że nie jestem sama z tym .... problemem :)

Gość aaa.
Miałam mnustwo róznych poważnych dolegliwości, chodziłam od lekarza do lekarza. Nigdy niczego konkretnego sie nie dowiedziałam....Tradzik, fatalny zapach z buzi, bóle kręgosłupa, skurcze mięśni, niedokrwistość, kamień nazębny, itd...dużo tego. Po latach samodzielnych poszukiwań, czytania i wzięciu leków okazało się że mam TASIEMCA. Wcześniej badania kału robiłam dziesiątki razy. nigdy nic nie wyszło. Czuje się teraz rewelacyjnie. Mąż nie należy do szczupłych osób. Wątroba w kiepskim stanie, strasznie chrapał, wysokie trójglicerydy (nie pije, nie pali). Męzowi podałam leki. To dopiero dwa dni, ale...przestał chrapać. SZOK. poczekamy trochę i zrobimy badania krwii. Będe podawała też dzieciom, które pocą się w nocy, psują sie zemby, słaba koncentracja, zaparcia, itd.... Podejrzewam ,że bedzie jakiś sukces. Lek można kupić za granicą. U nas nigdzie nie dostaniecie bo potrzebny jest dowód, czyli człon tasiemca i zgoda ministerstwa Zdrowia. A, jesze mama -wysokie skoki ciśnienia az po drgawki, bóle kręgosłupa, ostre bóle pod sercem, bezsenność, itd... Mówię wam czytajcie na ten temat, możecie sami sie wyleczyć. Lek NICLOSAMIDE-YOMESAN. Można kupić w necie, w Stanach, Niemcy, Belgia, itd.- bez recepty. Sa też inne leki szukajce info w necie. Polecam tez Vega Medica w Warszawie. Tam dostaniecie receptę na konkretną ilośc leków odrobaczających, a nie tak jak od pediatry - jedno opakowanie, ktore na nic nie pomoże. Pamietajcie Czyste rece to podstawa!!! Powodzenia.