Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

jaki imie dla synka??

Polecane posty

Gość niwaaa

mam takie pytanie, chcę nadać mojemu synkowi na drugie imię Józef, jakie imię pasuje jako pierwsze tak aby nie kolidowało z tym drugiM>>>

Gość niwaaa
Paweł na pewno nie dam bo kazdy Paweł to łobuz:) nie obrazajac nikogo heh, chciała bym żeby to imię było niepospolite, jeszce jakies ropozycje??

Gość niwaaa
Jacek i Janusz to taki jak dla starego chłopa mi sie wydaje a Donat i Dagobert to takie imiona wogole istnieja?? nigdy nie słyszalam o takich

Gość niwaaa
Alan to imię mi sie nawet podoba, a pasuje Alan Józef? sosssss mowię tak ogolnie bo kazdy Pawel ktorego znam to albo w kryminale jest albo taki świerszczypał, typek spod ciemnej gwiazy, mam brata Pawła heh

Gość niwaaa
no to szacuun:D:D heh jestem godna podziwu naprawde, ale istnieją wyjatki od każdej reguły:)

Na drugie imie nikt nie patrzy ja mam drugie imie na bierzmowanie trzecie i z doswiadczenia wiem ze moim dzieciom nie dam dwoch imion ale jak najbardziej pasuje

Ignacy, pasuje do Jozefa, i jest uniwersalne , dostojne, a jak maly to Ignas

Gość niwaaa
ja tez nie mam jeszce dziecka ale bardzo bym chciala i tak na zapas chce juz wiedziec, niestety narazie nie stac mnie n adziecko po pierwsze a po drugie nie mam partnera, a jesli chodzi o to drugie imię to ja modlę się o dobrego męza i tam musze obiecac ze nadam swojemu pierwsemu dziecku na imię jozef albo na drugie, a skoro nie chce na pierwsze to musze dac drugie imię:0 stad to wsystko:)

a ja mam partnera chyba sobie go wymodlilam bo w porownaniu do mezow i partnerow moich kolezanek to moj to jakies zjawisko jeden na tysiac:) on ma syna ale nie mieszka z nami widujemy go na weekendy, tez chcemy miec wspolne dziecko ale w polsce trzeba sie dorobic byy godnie chowac dziecko, dlatego jeszcze poczekamy nie poddawaj sie ktoregos dnia stanie sie to o czym marzysz:)

Gość niwaaa
jejku a ja mam dopiero 19 lat a poczułam taki instynkt macierzynski, zwarjowaam normalnie brzuch sobie wypycham wiem ze to chore ale tak bardzo chciala bym miec dziecko pomimoze wiem ze mnie na to nie stac, no i nie ma takiego faceta ktory chcialby miec ze mna dziecko:( wszystkim chodzi o spotykanie sie bez zobowiazan:(( załamka:( modle sie o tego meza mam nadzieje ze św jóżef mnie wysłucha