Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotlliwa

mam dośc chamstwa

Polecane posty

Gość cnotlliwa

jakie panuje na świecie a to wszystko przez tych mężczyzn

Gość bgytt
tak jest i morduja tez chłopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bgytt
on jest pojany,sam napisał,przeczytaj seeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość wierka manierka
a chamstwo się szerzy i szerzy.........

No jasne że jestem pijany ;-) ale to nie znaczy że jestem chamem i OGÓLNIKOWANIE mnie jako osoby chamskiej mnie uraża ;-) Nie że są wyjątki... około 30% facetów jest chamami.. na resztę nie zwracasz uwagi bo są nieatrakcyjni lub zajęci... Tak mi przykro :( HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

Gość cnotlliwa
nie wiesz na kogo uwagę zwracam to raz a dwa mamy demokrację i będę ogólnikowała sobie wszystkich jak będę chciała WOLNOŚC SŁOWA

Ależ ja nie powiedziałem że nie możesz tego robić ;-) Zrozum że mnie to po prostu uraża jako faceta ;-) Masz prawo to popierdolić tak samo jak mam prawo napisać p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ć ;D Róbta co chceta - nie zrażaj do siebie ludzi - przynajmniej w życiu prywatnym bo kiedyś zostaniesz z niczym.

Gość cnotlliwa
Spokojnie o moją przyszłośc niech Cię głowa nie boli ! Generalnie mam w du pie że Cię uraziłam i wszystkich innych......

Gość cnotlliwa
91 to twój rocznik rozumiem ???

Spoko ;-) To Tylko forum na którym jesteś anonimowa ^^ Pewnie czujesz się dziwnie z tym co piszesz... Jeśli nie to po prostu jesteś szmatą z charakteru :D Ale wątpię w to drugie... myślę że piszesz to co piszesz bo jesteś anonimowa - przyznaję też mi się zdarza odpierdolić manianę ale po dłuższym czasie zastanowienia się zastanawiam się JAKI jestes sens ? Założyłaś temat... Co chciałaś tym osiągnąć ? Jakąś wiedzę? Sympatię innych użytkowników ( których tak naprawdę pewnie nigdy nie poznasz ), zazdrość kogoś ? ... Po prostu nie kumam... Jaki jest cel ?

Gość cnotlliwa
Cel... a czy w każdym naszym działaniu musi byc cel??? Zresztą nie będę Ci nic tłumaczyła bo mi się nie chce :P A czy jestem szmatą to już nie Tobie oceniac

Wiesz co ? Ja nikogo nie nazwę szmatą :D po prostu nie mój charakter - i to świadczy o moim nie-chamstwie :D ^^ Taaa... Każde działanie ma swój cel... Moim jest po prostu zabicie HELIKOPTERA ... bo jakbym się położył teraz spać to bym żygał masakrycznie :D a tego nie chce - chce jakoś przetrwać fazę i przetrzeźwieć... Twój cel ? Nie mnie się zastanawiać nad nim... ale to może być 1. zabicie nudy 2. wywołanie nienawiści do facetów ( z powodu Twoich licznych z nimi porażek - na złych trafiałaś ) 3. Trollowanie :D 4. coś innego co siedzi w kobiecej głowie czego nigdy pewnie nie pojmę bo jestem facetem :D

Gość cnotlliwa
zdecydowanie 4 punkt jak bym musiała wybierac

Hmmm ok ;-) Ale rozumiem z Twojej wypowiedzi że nie chcesz w to wnikać - chcesz się po prostu wyżalić... Więc powiem Ci tak... FACET jest CHUJEM :D Nigdy więcej do niego nie wracaj cokolwiek byś czuła bo on wykorzysta Twoje uczucie na Twoją niekorzyść i wrócicie do tego samego gówna... - to chcialas uslyszeć ?

Gość cnotlliwa
qrwa jak mam do niego nie wracac jak jeszcze nie odeszlam po 7 latach małżenstwa ...

Weź zagadaj do mnie na gg ^^ przecież nie bd Cie dręczył a nie jestem na tyle cierpliwy by czekać na zdanie Twojego typu przez 10 min.

Nie no bo ja takie zdanie piszę w mniej niż 30 sekund a po prostu senny jestem... Pogadałbym z kimś ale po prostu nie ma z kim dlatego chyba pójdę spać :D Daje wam 10 min.

aleś ty uprzejmy... ho ho ho... zobaczymy jaki hojrak będziesz z rańca. :D

co za porąbany filtr. to nie mój błąd ortograficzny. to kafeteria jest głupsza ode mnie. h.o.jrak