Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junaki99

Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość junaki99

Nigdy nie myślałam, ze będę musiała zwracać się publicznie o pomoc ale znalazłam się w bardzo trudniej sytuacji życiowej. Do tej pory same sobie radziłyśmy, ale teraz niestety muszę prosić o pomoc. Opowiem wam swoją historię mniej więcej od początku. Wychowywała mnie mama, bo ojciec zmarł gdy miałam 6 lat. Obecnie mam 25 lat. Mieszkałyśmy z babcią w dwupokojowym mieszkaniu zawsze brakowało na wszystko ale dopóki babcia żyła dawałyśmy radę. Babcia zmarła dwa lata temu i zostałyśmy same. Nie stać nas było na zapłacenie czynszu. Z tego powodu mieszkanie zostało zadłużone. Mama wpadła w pułapkę kredytową. Wzięła pożyczki, których nie miała z czego spłacać, zaczęła płacić, pożyczkę pożyczką. Aż uzbierało się kilka. Zamieniliśmy mieszkanie na mniejsze w zamian za spłatę tamtego zadłużenia. Sporo na tym straciłyśmy. Mama miała problemy z chodzeniem, znalazła się w szpitalu. Lekarz stwierdził zaawansowaną cukrzycę, do tego stopnia, że musiała mieć amputowaną nogę. Teraz wymaga opieki, ja jestem bezrobotna bo ciężko u nas o pracę. Mama ma tylko rentę, ale to za mało na bieżące rachunki i opłaty, nie mówiąc o lekach i nie zapłaconych zaległych ratach pożyczek. Mamy dług ciągle rośnie. Doszło do tego, że z jednego banku komornik wszedł na rentę. Jeśli nie zaczniemy tego spłacać stracimy to mieszkanie które mamy, a jedzenie, leki, też trzeba za coś kupować. Bardzo proszę o finansowe wsparcie, pomoc w spłacie tych długów. Chętnie skorzystam również z jakiejkolwiek formy pomocy. To mój nr tel 603212692.

Gość napisz do mnie na maila
almightyx626@gmail.com

Gość junaki99
Ja napisze a ty mnie zgwałcisz. :(

Gość jujug5
prosze o pomoc a nie po podszywanie sie pod mój nick i pisanie w moim imieniu!!!!!!!!!!!!!!!

juz przez chwile myslalem,ze piszesz na powaznie.... jak zwykle wszyscy robia sobie tutaj ze wszystkiego jaja.

Gość jujug5
ja po prostu dbamo twoje bezpieczeństwo

jujug - a teraz to juz w ogole nie wiem o co chodzi

Gość jujug5
boje sie od razu seksić z nowo poznanym facetem

Gość jujug5
Nie robie sobie jaj nie jest mi wcale do smiechu... tego ja nie pisałam - "Ja napisze a ty mnie zgwałcisz" Jaja robi ten kto pisze w moim imieniu

Gość Tratulka
Obawiam się, ze tutaj pomocy nie znajdziesz...... Nie możesz si ę zwrócić do rodziny? Albo instytucji charytatywnej... Nie masz w miejscowości u siebie "Opieki społecznej"?

narazie

Gość jujug5
dalej róbcie sobie jaja bardzo zabawne jest jak ktoś pisze coś pod moim nikiem !!!!!!!!!

Gość jujug5
pomoc społeczna oferuje 70 zł i to jeszcze nie teraz a ja muszę kupić mamie leki. Wy nic nie rozumienie

ta kafeteria jest jednak tragiczna. moze i niektorzy sa powazni ale zdecydowanie wiekszosc robi sobie tu jaja. nie wiadomo kto jest kto i wyglada na to ,ze ktos moze byc co sekunde kim innym.... powyzej jest moj email. jak cos to pisz, co jednak jezeli to sa wszystko jaja. jak to zweryfikowac?

Gość jujug5
jaja to ma każdy facet w gaciach, ja sie boje gwałcicieli :(

Gość jujug5
To nie są jaja. Pisze teraz z komputera koleżanki, zaraz ide do szpitala myslisz ze bym sobie robiła jaja z czegoś takiego? Ja trace wszystko

Gość jujug5
te teksty powyzejnie nie sa moje ide stad bo tylko jaja sobie ze mnie robicie

szkoda tu czasu tracic. komukolwiek kto robi sobie te jaja polecam ruszyc ta glupia lepetyna i wziasc sie za robienie czegos co ma chociaz troche sensu. np. powrot do podstawowki, chyba ,ze wlasnie w niej jestes...

zarezerwuj sonei nick kafe nei jest portalem gdzie sie udziela pomocy materialnej. za duzo tu bylo przypadkow, ze osoby chcialy wyludzic kase, chociaz jej nei potrzebowaly - stad taka znieczulica skad jestes?

ja tez ide..

Gość jujug5
Ja nie robie sobie jaj

ok. ja uwazam temat za skonczony. nie dojdziemy tutaj do ladu..

M A D Z - nie jestes tu czasem moderatorem... moze poprostu zacznijcie banowac IP niektorych deb..li

Gość jujug5
napisz do mnie na maila - Napisałam meila i naprawde nie mam powodu by kłamać :( Jestem z Ostrowca

Gość jujug5
Nikt nie chce mi pomóc wiec pozostało mi proszenie obcych ludzi po prostu

po raz pierwszy zostalam posadzona o to, ze jestem moderatorem ;) niestety nie, ale czesto chcialabym miec troche ich wladzy

Gość jujug5
ktoś kto nie był w takiej sytuacji napewno nie zrozumie :(

gdzie mieszkasz autorko? ja Ci moge przekazać pomoc materialna (nie pieniadze) ale tylko osobiscie

Gość jujug5
i co ja mam robić ;(

Gość jujug5
Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim