Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona niewierna

do pan majacych kochankow

Polecane posty

Gość ulllalllaalla
ja sie uzalezniłam od niego najpierw zakazal mi sypiaac z mezem w jednym łózku pozniej gdziekolwiek sie [ppokazywac teraz zażądał zeby sie wyprowadizl a mój mąz pwoedzial ze niggdy sie nei wyprowadzi to jest chore - wy macie moze układy bez uczucia i zazdrości a mnie poprostu juz to rozwala

Gość i ja w trojkacie
do ulll... dziewczyno w co ty sie wpakowalas? dla mnie to jest nie zrozumiale, bo jesli sie kocha to nie stawia sie warunkow,

Gość i ja w trojkacie
do zony nie... ja swojego kochanka spotkalam w pracy, zaczelismy najpierw pisac o takie tam o niczym, potem zaczelo sie robic bardziej blisko i w koncu zdecydowalismy ze chcemy poczuc cos wiecej, hotel i ..poszlo, potem nastepny raz i kolejny, piszemy do siebie calymi dniami i tesknimy ..

Gość jak to sie stalo ze
jeszcze zadne z was nie wpadlo?

Gość i ja w trojkacie
bo ja robie wiele niewlasciwych rzeczy ale z rozsadkiem, choc pare razy byly gardlowe sytuacje to jednak jakos ...nie wyszlo

Gość ulllalllaalla
my poznaliśmy się w mojej pracy u mnei nei najlepiej ukąłdało sie z mężem - wcześniej pisałam Wam o sexie. widzieliśmy się w ciągu tygodnia parę razy i rpzed samym moim urlopem spotkaliśmy sie u niego na kawie nei doszło wtedy do sex u alebyło blisko pozniej wyjechałam na urlop z meżem powiem Wam ze w trakcie urlopu wiele rozmawialismy przez telefon - godzinami... wróciłam i jak pierwszy raz po powrocie go to wiedziałam że to coś więcej.. zakochałam sie i wpadłam po uszy. po jakimś mieisącu przyszedł czas na sex - w życiu czegoś takeigo nei przeżyłam, i do dzisiaj muszę to przyznać, jednak ja nie jestem osobą która ukrywa rzeczy i tłamsi a jednak żyjhę w nieprawdzie. bo z meżem zaczęłam rozmawiac a On o tym nie wie, z jednej strony boje sie że go sttrace - też jestem o neigo strasznie zazdrosna, a z drugiej - przestałam mieć swoje życie. Jak miedzy nami jest źle on pisze mi smsy ze byl glupkiem i naiwniakiem a pozniej przychodiz i przeprasza, a aja go kocham i wybaczam i ciągnie sie to kiedys na odchodnym powiedziałam mu - w co ja sie wpakowałam - ON to przyjął dosanie - masa smsow - telefonów. Sama nie wiem co mam zrobić - powiem Wam ze dwa razy miałam ju zgłuie myśli co do mojej osoby ale mam dziecko - chcę żyć normalnie!!

Gość i ja w trojkacie
to jest straszne jak walczymy z tym co sie dzieje w srodku nas, ale ale jak juz chce to zakonczyc i mysle ze to dalej nie ma sensu wtedy slysze od meza k... k....k.... to uciekam myslami do niego i tesknie jeszcze bardziej, zasypiam piszac esy wstaje i czytam ze caluje mnie na dzien dobry ze w dzie mysli ze czeka z kawa itd czy my tak wiele oczekujemy???

Gość mila_zona
I ja sie dolacze do tematu w takim razie. Jakis czas temu poznalam go na czacie, zaczelo sie tak jak i u wiekszoscie rozmowy na gg, pozniej doszly tel, az wkoncu spotkanie. Miedzy Nami byla potezna chemia jeszcze nigdy takiej nie czulam. Spotykalismy sie rzadko i nadszedl koniec romansu. Jakis czas temu moj maz doweidzial sie o wszytskim, jego zona rowniez. Mimo wszytsko maz mi wybaczyl i staralismy sie jakos pozbierac i zaczac od nowa. Ale niestety same starania nie wystarczyly, moj maz mnie zdradzil z 37 latka. No tak bardziej doswiadczona, wie i umie wiecej ode mnie, robi rzeczy jakich ja nigdy bym nie zrobila. Mimo, ze juz nie czulam nic do meza, zdrada bardzo zabolala. Wiem jak zdrada boli i nigdy wiecej takich ukladow. Teraz jestem wtrakcie rozwodu. I co tutaj duzo mowic, zawalilismy oboje... Ale czy zaluje... moze troche, ale nie potrafie wybaczyc, zapomniec, dac kolejnej szansy. A z ex kochankiem wogole nie utrzymuje kontaktu. po. Nie pchajcie sie w takie zwiazki nie ma sensu niszczyc sobie zycia. Ja jakbym miala mozliwosc cofniecia czasu zrobilabym to i nigdy nie weszla na czata i nie zaczela znajomosci z "internetowym przyjacielem" ktory bardzo szybko stal sie kims wiecej.

Gość bylas z mezem na urlopie
i rozmawialas z kochankiem tyle czasu przez telefon i maz sie nie skapowal nie pytal gdzie tak wydzwaniasz?????

Gość bułka z marmoladą
Miałam chłopaka, byliśmy 6 lat ze sobą, żyliśmy jak w małżeństwie, wspólne mieszkanie ...wszystko wspólne i zdradziłam. Czułam się jak wy doceniona. Jestem piękną kobietą i czerpię z tego satysfakcję, ale mój chłopak tego nie doceniał. Kiedy byłam z nim czułam się jak w innym świecie, szczęśliwa, podniecona, miałam marzenia, byłam gotowa góry przenosić. Potem tak obrosłam w piórka, ze pojawił się kolejny i kolejny. Dziś jestem żoną tamtego chłopaka minęło już trochę czasu od tamtych sytuacji i powiem wam, że nie jestem zdolna do zdrady na dzień dzisiejszy i boję się na samą myśl, za dużo mam do stracenia...mój mąż jest wspaniałym człowiekiem, dopiero później otworzyłam oczy. Czy żałuję zdrady? Nie! Dzięki niej uświadomiłam sobie czego chcę w życiu i czego pragnę. Z jednym "kochankiem" byłam związana emocjonalnie, ale postanowiłam to zakończyć, szczególnie on bardzo to przeżył, ponieważ szykował pierścionek dla mnie....ale ja dziś wiem , że to nie jego kochałam. Dziś mimo, że szczęśliwa....czekam w ciszy na to aż mój mąż odpłaci mi się. Może głupio piszę, ale on miał tylko mnie przez te wszystkie lata, a ja wiem jak to jest pożądać kogoś innego, znam ten podniecający dreszczyk emocji, który chce więcej i więcej....oby nie, ale myśli w mojej głowie siedzą....Dlatego , że ja zdradziłam....nigdy nie zaufam nikomu na 100%, nigdy

Gość i ja w trojkacie
pomimo tego ze zdradzam wiem co to gorycz zdrad, dowiedzialam sie ze moj maz kilka lat temu ( jak jeszcze miedzy nami bylo ok tzn jak swiata bozego po za nim nie widzialam ) ze mnie zdradzil, ale z dziwka zamowiona na impreze, czulam sie gorzej jak gdyby byl to ktos inny, sasiadla albo jakby sie zakochal a on z dz... dlugo to trawilam az w koncu, cos sie we mnie zmienilo zaczelam szukac tego ktory spojrzy na mnie jakna kobiete nawet jesli to bedzie kradzione uczucie

Gość i ja w trojkacie
do bulki z m.... dzis ja jestem w dlugoletnim zwiazku i na takim etapie jak ty bylas kiedys, zmieniam facetow jak rekawiczki kiedy tylko widze ze sie za bardzo wczuwaja i oczekuja czegos wiecej znikam, i zaczynam na nowo. jestem atrakcyjna 30 ktora cale zycie postepowala jak trzeba i nic dla siebie, a dzis biore i korzystam z zycia i tego co moge dac i wziasc w zamian

Gość bułka z marmoladą
nie potępiam tu żadnej z was, bo wiem jak to było i wiem , że to cholera jest coś niesamowitego!!! Będąc w małżeństwie nie zdradziłam, nie mam powodów, kocha mnie, dba o mnie, seks jest świetny ....kiedyś wdarła się monotonia, dziś sama na to nie pozwalam , aby było nudno będę walczyć ile starczy mi sił, obym nie spotkała innego oby! unikam facetów jak ognia. Idąc ulicą wolę popatrzeć w niebo zamiast jakiemuś prosto w oczy, na spotkaniu z koleżankami modle się żeby tylko nikt nie podszedł, kiedy jadę op pracy nad wodę sama opalam się z głową w dole aby nikogo nie przyciągać wzrokiem, ale i tak czuję te kuszące spojrzenia, widzę uśmiech sąsiada na parkingu , widzę jak się ogląda i zagaduje....uciekam jak młoda łania :) ale dam rady!

Gość i ja w trojkacie
trzymam kciuki, ja zylam tak przez 10 lat, czulam sie ponad wszystko to co jest zwiazane ze zdrada, oszukanstwem, klamstwem... ale doroslam dojrzalam i zycie mi pokazalo ze ludze sie myslac ze moj maz bedzie mnie szanowal i kochal, nie dbal o mnie a ja jestem glodna tych spojrzen, dotyku dreszczy, chce to przezywac raz po razie az powiem dosc i wroce do szarej rzeczywistosci