Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Codalej zrobić?

Nie mam już siły na takie życie...

Polecane posty

Gość na rękach
nie ręcach a dalej już nie czytałam

zrozpaczona82 nie generalizuj :classic_cool: obwiniasz świat i innych za własne błędy w wyborze :)

Gość dlaczego skasowaliście
mnie nosił, ale nie na ręcach :classic_cool: przed dzieckiem, po dziecku niewiele się zmieniło. może dlatego, że wyszłam za mąż w wieku 28 lat, nie 18, byłam i jestem samodzielna finansowo i mentalnie :O

autorko , czytając rózne tematy na kafe , mogę tylko ci powiedzieć, ze po porodzie może być jeszcze gorzej , bo będzie wiedzial ze będziesz uziemiona z dzieckiem w domu . Ja bym wybrała chyba samotne macierzyństwo , z uwagi na dziecko , które nie może być swiadkiem takich scen . Kiedys przeczytałam topik o dziewczynie którą mąż zgwłacił , a obok spało dziecko w łożeczku i ona zeby dziecka nie obudzić nie krzyczała, a potem sama tłumaczyła tego palanta na kafeterii , bo obiecał ze nigdy sie to nie powtorzy . Nie wyobrażam sobie jak twój maż moze używac przemocy ( kopnikai, czy te ściskanie za twarz ) w stosunku do sowjej żony która jest w dodatku ciężarna ! Dzisiaj kopniak , a później cie bedzie katował ...

dlaczego skasowaliście -- myślę ze wiek nie zawsze jest ważny jeśli chodzi o związek. Ja wyszłam za mąż w wieku prawie ;) 21 lat i nie narzekam ...... mam kochającego męża i wspaniałą rodzinę :) od 15 lat. Na jakieś zmiany się nie zanosi....

za pare lat podniesie na ciebie reke jak i na mnie.....obiecywala poprawe chociaz miesiac pozniej i tak zostalam nazwana szmata czy kurwa ......tylko dlatego ze siedze w domu non stop nigdzie nie wychodze robie mu wszystko na zawolanie nawet kanapki do pracy ,On mi nigdy nie pomaga w niczym doslownie w niczym spi do poludnia w wekkendy nie zajmuje sie dziecmi i wstaje na obiad majac posprzatane.Wszystko co robimy nigdy nie jest zauwazalne........to dla nich normalne ze tak zyja raz cie bluzgaja a za chwile podlizuja sie rozmawiajac o czyms ciekawym....a kiedy sluchamy uwaznie i odpowiadamy w tym momencie zawijaja dupe i maja nas gdzies a wez zyj z kims w 1 domu nie rozmawiajac wogole ze soba?

Gość dlaczego skasowaliście
jolan, jesteś chlubnym wyjątkiem w tej materii. zazwyczaj takie wcześnie zawarte małżeństwa rozpadają się, względnie funkcjonują w postępującej patologii. jak ktoś się nie wyszaleje za młodu, potem jest tylko gorzej

Gość Dalar
-----> Zrozpaczona82 Napisałaś ze faceci zmieniają się po urodzeniu przez kobiety dziecka. Zgadzam się, ale nie jest to tylko ich wina. Wiele kobiet popada podczas ciąży w pewien błędny stereotyp - tzn że muszą jeść za dwóch. To jest naukowo udowodniona bzdura. Dowiedziono, że kobieta która podczas ciąży się obżera sama rozregulowuje swoje hormony, szkodzi sobie, dziecku i traci na wartości w oczach męża. Jeśli kobieta podczas ciąży tyje na twarzy to znaczy, że je zdecydowanie za dużo. Potem wstawcie się w sytuację faceta - poślubiał zgrabną modelkę, a po dziewięciu miesiącach dzieli mieszkanie z obleśną maciorą. Takie są fakty! Jeśli zadbacie o siebie podczas ciąży to pojawienie się dziecka będzie dla faceta szczęściem, a nie symbolem obniżenia jakości współżycia. Drogie Kobiety .. Tak wiele w związku zależy od was. Możecie kręcić swoim facetem jak tylko zapragniecie, tylko się tego nauczcie. Bóg dał wam ciało, wykorzystujcie je mądrze i nie zaniedbujcie go ;)

Dalar o ciało trzeba zadbać na długo przed ciązą :classic_cool: i poza ciałem licza się tez własne pasje które nadal sie realizuje pomimo zwiazku :)

Gość AqwaWit
same prowo z rana:(