Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez szczęścia XXXX

jest mi strasznie smutno...

Polecane posty

Gość bez szczęścia XXXX

poznałam miesiac temu bardzo fajnego chlopaka z ktorym czesto sie widywałam i prawie codziennie do mnie dzwonił. Do czasu.... w sobote poszlam do klubu i on tam był,(pracuje on tam) ja po całym cieżkim tygodniu wypiłam pare kieliszków i alkohol strasznie na mnie zadziałał i bardzo długo trzymał, tak wiec upilam sie. Ale nie robilam nic glupiego, gadalam z nim, smialam sie, z zadnymi obcymi chlopakami nie rozmawialam, byllo ok. on mnie ciagle obserwował, patrzył się. kiedy wyszlam z klubu on do mnie zadzwnil i spytał gdzie jestem, wiec powiedzialam ze ide do domu a on powiedział żebym przyszła pogadać. Że bylam blisko poszłam. No i gadalismy. I po jakimś czasie powiedział do kolegów ze zamykamy impreze i wszedł do środka. Czekałam 10min, zaczelo padać wiec pojechałam do domu i wiem zle zrobilam ale napisałam mu sms ze jestem zła na niego, i on od razu zadzwonił i chyba się wkurzył bo powtarzał że jest zmeczony i w ogole. ( a ja nie powiedzialam mu w koncu dlaczego byłam zła na niego (a bylam za to ze mnie zostawił i nic nie powiedział). i od tamtej pory ucichł kontakt. ja nic nie napisałam i on też nie. Jutro zobaczymy się w pewnym miejscu choć i tak nie wiem czy przypadkiem go nie uniknąć... HHHHMMMM....... powiem tak, jest mi strasznie glupio ze tak pijana bylam, jest mi smutno ze go chyba stracilam, i nie wiem co zrobic by wszystko wrocilo do normy. Jak sadzicie? On jest pewnie na mnie zły że byłam tak pijana?

Gość Perr
to gra z jego strony .. on gta twardziela żebyś sie w nim zakochała, wtedy on cię wykorzysta i porzuci .. to stary numer. Lepiej odpuść tego pseudo-uwodziciela i poszukaj uczciwego faceta ;]

Gość bez szczęścia XXXX
a wiesz, ktoś mi wczoraj powiedział że to może być właśnie gierka z jego strony że się nie odzywa do mnie. Ciekawe hm...

Gość bez szczęścia XXXX
ktoś może jeszcze odpowie?