Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lezaczek bujaczek

pokrowiec na lezaczek

Polecane posty

Gość lezaczek bujaczek

dziewczyny, otrzymalam od kolezanki w prezencie uzywany przez nia lezaczek bujaczek. jest to zwykle krzeselko, bez udziwnien, bardzo proste i niezbyt ladne. Chcialam kupic jakies fajne dla dziecka, ale darowanemu koniowu w zeby sie nie zaglada i jestem wdzieczna za troske. w kazdym razie nie jest zbyt piekny ten fotelik i chcialabym zmienic pokrowiec, tapicerke, czy jak to nazwac. slyszalyscie moze o jakims sklepie, allegro gdzie moglabym dostac taka tapicerke? z gory dziekuje za pomoc

Gość ....1234
ja wiem ze jest taka holenderska firma Koeka, ktora robi pokrowce na lezaczki i pokrowce na autofoteliki i pokrowce na przewijaki, pokrowce na siedziska spacerowe i mnostwo innych, w bardzo ladnych kolorach, frotte, ale nie sa tanie i nie wiem jak moglabys je kupic z Polski nie tracac zbyt duzo kasy na wysylce. :/ w holandii takie pokrowce sa bardzo popularne i sa w sprzedazy takze niefirmowe. moze sprawdz na eBayu? to by wygladalo tak: http://www.kamielenco.be/online-babyshop/published/publicdata/MYWEBASYST/attachments/SC/products_pictures/Koeka%20hoes%20voor%20wipstoel%20lime_enl.jpg http://www.tangara.nl/fotos/320/Wipstoelhoes%20paars.jpg http://www.multibazar.be/shop/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/7/377453.jpg_1.jpg http://img.maanfabriekje.com/product/3394/prodvar_3394_9196.jpg http://www.babynu.nl/images/isi2010/5852036.jpg i tak dalej...

Gość lezaczek bujaczek
dzieki za odp. poszperam na ebayu wiec!!!!

Gość ....1234
wlasnie sprawdzilam na eBauy i nie znalazlam niestety. :( kurcze nie wiem, gdzie jeszcze moglabys to znalezc poza holenderskimi sklepami online? na allegro marne szanse. moze w UK je sprzedaja albo w Niemczech? jak masz tam kogos moglabys sprawdzic w niecie czy sa i poprosic zeby ci ktos tam kupil i przy okazji podrzucil albo po prostu taniej wyslal.

Gość ja też mam termin
a nie może ci ktoś uszyć takiego pokrowca?

Gość ....1234
moze i moze, ale tego ci nie powiem. moze sama sprobuj uszyc albo mame popros. z jakiegos przescieradla frotte w wybranym kolorze. przypatrz sie jak to wyglada na zdjęciu i sprobuj. krawedzie wykoncz gumka (jak przescieradlo na gumce), porob otwory na pasy i to wszystko. powodzenia tak czy inaczej.

Gość lezaczek bujaczek
dzieki dziewczyny. wzielam ten lezaczek ze wzgledu na meza tez. to jego najlepsza kumpela od dziecinstwa, teraz sie przyjaznimy wiec glupio bylo odmawiac. ona bardzo przezywa moja ciaze bo sama ma dziecko w poznym wieku (37lat). Ale ten lezaczek naprawde piekny nie jest, zreszta ona tez troche niedbaluch, a raczej straszny wiec i lezaczek podniszczony. moze nawet sama dostala go od kogos bo to jakis model sprzed paru lat. ale co tam, przeciez to tylko lezaczek. jesli niczego nie wynajde to bede kladla kocyk :) dzieki dziewczyny za pomoc! nie mieszkam w PL - a w Finlandii i tutaj tez lipa z tymi rzeczami.... kurcze...

Gość ....1234
jak mama albo jakas krawcowa sie podejmie to pokaz im te obrazki + ten w najwiekszym zblizeniu: http://klein-fijn.nl/images/3267.jpg moze faktycznie lepiej uszyc, bo gotowy kosztuje 34 euro, a to troche duzo (w Polsce mozna za taka kase miec juz nowy leazaczek...).

Gość ....1234
teraz doczytalam ze jestescie w Finnandii :) fajnie. to powinniscie miec takie bajery u was na rynku. musisz poszukac wpisujac w wyszukiwarke finskie okreslenia (pokrowca i lezaczka). podoba mi sie duzo finskich rzeczy dla dzieci np. Millimuskut Oy, Villervalla, Kivat... :)

Gość lezaczek bujaczek
zaskocze Cie. tu jest straszna lipa ze wszystkim. maly wybor, w Polsce to dopiero mozna poszalec! i z kosmetykami i z rzeczami dla dziecka. mam kolezanki, ktore mieszkaja tu od lat i powiedzialy, ze dopiero od kilku mozna cos fajnego kupic. ja jestem tu 4 lata i tez zauwazam tendencje, ze coraz wiecej rzeczy sie pojawia. nawet polskich marek. ale ogolnie to liiiipppaaaa.

Gość ....1234
no nie wiem, czy taka lipa. zalezy gdzie sie mieszka. wiem, ze macie na pewno wiekszy dostep do bardzo dobrej jakosci ciuchow ze skandynawii, o ktorej wiekoszsci polakow sie nawet nie snilo. u nas owszem jest duzo wszystkiego, ale to przewaznie szmatki z chin, albo polskie z taniej bawelny ktoregos gatunku, kiepsko uszyte, malo atrakcyjne dla oka, nie wytrzymujace kilku pran. wiekszosc polakow, ktorzy maja lepsze wynagrozenie kupuje w sieciowkach (czesto wlasnie skandynawskich), ze wzgledu na wzornictwo i jakosc. butikow z lepsza odzieza mamy niewiele, bo ludzie nie maja kasy i nie mialyby prawa bytu. jest za to pelno u nas lumpeksow i bazarow... czyli raczej malo ciekawa perspektywa. nie wiem kto ma gorzej...

Gość ....1234
jesli ktos szuka natomiast jakiegos konkretnego produktu to zawsze moze kupic online, bez wzgledu na miejsce zamieszkania, tyle ze doplaca za koszty wysylki.

Gość ....1234
* piszac "zalezy gdzie sie mieszka" mialam na mysli to, czy w duzym miescie, czy w odleglej malej miescinie albo wsi, bo to tez ma znaczenie jesli chodzi o zaplecze sklepow i dostep do roznych towarow.