Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julian_Assange_guy

Facet pyta: wolicie niższego (183) czy wyższego (193)?

Polecane posty

Gość Julian_Assange_guy

Obaj atrakcyjni wizualnie, w waszym typie etc. etc. ... na poziomie, inteligentni, z dobrą pracą i ciekawymi zainteresowaniami. Tyle, że jeden wyższy- 193 cm, a drugi niższy- 183. Czy wzrost będzie miał tu jakieś znaczenie?

Gość r23r23
193 - dokłądnie tyle ma mój mąż :) i wzrost był jedną z podstawowych cech, dla któcyh w ogóle zwrócilam na niego uwage

Gość miewiórka
193. Uwieeeelbiam wysokich facetów! :) Oczywiście z szerokimi ramionami, a nie jakichś wychudzonych.

Gość Kasia....28
Sama mam 178 cm, więc wybrałabym tego 193 cm. No ale jakaś co ma 150 cm czy 160 cm to wolałaby pewnie tego 183 cm.

Gość 183 wybralabym
moze dlatego ze ja mam 160cm ten nizszy taki praktyczniejszy a to wielkie to nie wiadomo jak przytulic ;P i wiecej je pewnie :P

Gość Julian_Assange_guy
No prosze, dzięki za opinię :) Zwracam uwage, że żadnego z nich nie można nazwać niewysokim, niskim etc. Zwrociło to moją uwagę, bo 183 cm to 6 stóp (w calach i stopach podaje się wzrost w krajach anglosaskich), taka magiczna granica, a 193cm Ale zastanawiało mnie, czy te dodatkowe 4 cale, czyli 10 cm, robią różnicę ;)? Sam może jeszcze nie zdradzę, ile mam :)

Gość laleczka z saskiej porcelany..
Ja mam 170 cm, mój facet 192 cm i w łóżku nie mamy problemów. A jak wtuli mnie w swoje wielkie ramiona to mmmm..... czuję się taka malutka, bezpieczna.... cudowne uczucie :)

Gość Dalar
to zależy od kobiety Ja mam 185, podobają mi się głownie dziewczyny z przedziału 170-180 .. te niższe też fajne, ale musiałbym się przy nich garbić, a to już jest niezdrowe, wyższe odpadają - nie lubię jak kobieta patrzy na mnie z góry (no chyba, że w pozycji na jeźdźca, ale to wyjątek) Zauważyłem że dziewczyny poniżej 165 niezbyt chętnie na mnie patrzą, widocznie nie czują się komfortowo przy wielkoludzie ;] nie zauważyłem też żeby koledzy mający niektórzy po 190-200cm oglądali się za laskami poniżej 175cm Na moje oko idealna różnica wzrostu to 10-15cm Kobieta może założyć szpilki i wciąż nie przewyższy faceta, on nie musi się garbić żeby pocałować ją w usta (wystaczy że schyli głowę, a ona stanie na palcach) :D

Gość Julian_Assange_guy
Hm, laleczka, swoją drogą 169/170 i 192/193 to fajne połaczenie, nie powiem, że nie :)

Gość Julian_Assange_guy
@ Dalar bardzo sensowny post. Też tak uważam jak Ty, dobrze prawisz :)

Gość Julian_Assange_guy
Z moich obserwacji też wynika, że Ci wyżsi, w których towarzystwie się obracam (190-200 także) faktycznie nie są widywani z dziewczynami poniżej tych 175-170 cm. Czyżby właśnie względy praktyczne? Ja tam nie wiem :P ...

Gość Julian_Assange_guy
Czyli jest coś w tym, że przy tak dużym okazie te mniejsze z Was czują się nieco przytłoczone :)

Gość laleczka z saskiej porcelany..
Na początku czułam się trochę przytłoczona, nie wiem, może z racji tego że jestem silną kobietą, nie przywykłąm do tego by wciąż ktoś na mnie patrzył z góry ale potem odnalazłam się w tym, poczułam jak fajnie być malutką i kruchą.. przy facetach mniej więcej mojego wzrostu (do 180 cm) nie miałam tego wspaniałego uczucia wiem że dopisuję jakieś psychologiczne teorie, ale naprawdę tak uważam :)

Gość narzeczonka_21
Ja mam 172 lub 174 a moj kochany 191 i tak jest super zawsze marzylam o takim przystojnym i wysokim mezczyznie aczkolwiek 183 tez jest odpowiedni mysle ze to zalerzy od faceta jaki ma styl bycia i nie na jego wzrost bedzie kobieta patrzec musisz ja zauroczyc czyms innym ale w tej sytuacji nawet jesli jestes ten nizzy to tez jest spoko

Gość natuska85
Mój ma ok 183 cm. Czasem sobie myślę, że wyglądam przy nim jak młodsza siostra, bo ja mam 163 cm i ważę prawie o połowę mniej. Ale co poradzę, kocham go takiego jaki jest:)

Gość lokoolkok
setunia powinna poznać jakiegoś niskiego prawiczka z kafe

Gość Julian_Assange_guy
Hm, więc chyba powinienem być naprawdę wdzięczny dobrym genom, mając te 193cm. Ale szczerze, to nie moglo być inaczej, bo tak się składa, że działaja na mnie dziewczyny tak od 170 wzwyż.. Echhh :P

Gość lokoolkok
Każdy wysoki mężczyzna chce mieć dziewczynę o wzroscie przynajmniej 170 cm. Te niższe są wiec bezużyteczne

Gość Julian_Assange_guy
Wiecie, 183 cm, czy nawet 181-182, to nieco powyżej przeciętnej, więc to jasne, że dla prawie każdej dziewczyny będzie OK. No właśnie, prawie... bo co jesli ona jest naprawdę wysoka, czyli 183+ ? :)

lokoolkok Każdy wysoki mężczyzna chce mieć dziewczynę o wzroscie przynajmniej 170 cm. Te niższe są wiec bezużyteczne generalizujesz strasznie;P

Ja mam 157 cm, więc obaj są dla mnie mega wysocy. Także dla mnie nie miałoby to większego znaczenia. Ale jeżeli dziewczyna sama ma 170, 180, to pewnie wolałaby wyższego. Także to chyba zależy od wzrostu dziewczyny.

Gość Julian_Assange_guy
@ setunia to, że ona (on?) generalizuje, to baaardzo delikatnie powiedziane :D