Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueheh

Pytanie na temat wzrostu Kim Kardashian!!!

Polecane posty

Gość bueheh

Widzieliście zdjęcie Kim z swoim chłopakiem. Ona podaje że ma 156 cm, on ma 203 cm. Prawie pół metra różnicy... ale nie w tym sęk. Wydaje mi się że jest to nie możliwe. Na zdjęciu jest za mała różnica między nimi! http://www.eska.pl/hotplota/news/slub_kim_kardashian_znamy_kolejne_szczegoly_kim_kardashian/55040?zdjecie=5#galeria http://znanepary.pl/2011/05/26/kim-kardashian-i-kris-humphries-zareczeni/ Ja mam 165 cm, mój chłopak 195 cm i na zdjęciach wyglądam przy nim tak samo jak ci na zdjęciach mimo to, że między nami jest 30 cm różnicy, a między nimi prawie pół metra...

Gość Żabiczka665
Ona ma 20 centymetrowe szpilki

Gość głupie pytanie jak but
może DLATEGO, że ona napewno ma buty na obcasie ?!

Gość i.......,
z pewnością wyższa od J.Kaczora

Gość golciaa
zxa mała róznica?! beznadziejnie razem wygladają omg taki kurdupel i wielkolud....a Ty co? pewnie też wysokiego znalazłaś żeby lepsze geny dać bachorom niewyrostku

Gość bueheh
Właśnie na jakimś zdjęciu widziałam że nie ma szpilek :P A po co ten link z pracą? :)

Gość bueheh
Bez przesady ja mam 165 cm, więc taka kurduplowata to nie jestem... ;P

Gość bueheh
Wyglądają? Ja wiem, że różnicę widać ale ja mówię na swoim przykładzie30 cm różniy że tak samo wyglądamy. :P

Gość golciaa
kurduplowata nie jesteś ale po co taki wysoki chlopak?!znam wiele niskopodwoziówek z gigantami i wszystkie to małe zakompleksione gnidy z nogami jak parówy żadna nie jest prawdziwą kobietą chyba że taka niska co ma chłopaka do 178 cm max ale jak ma wyższego to znak że leczy kompleksy i tylko czai sie na geny faceta i go nie kocha :o

Gość mbftydfykvhjv
Wiesz co nie mów że Kim jest brzydka! Nie jest wysoka i sam wolę takie +170 cm, ale mimo to Kim jest ładna- nawet bardzo :)

Gość golciaa
tam gdzie sięga wzrost kobiety tam sięga jej serce - ja np. jestem prawie wzrostu faceta i patrzymy sobie w oczy, a Ty swojemu to pewnie w kieszeń albo we fiuta :o

Gość buehehe
Oj Golcia :P Zawsze podobali mi się wysocy faceci i tyle w tym temacie. Po drugie nie mam nóg jak parówy...

Gość golciaa
KIm jest tandetna, ale wszyscy faceci są puści i lecą na takie dziunie jak z piosenki Pewexa :o - czarne długie wlosy ryjek albatrosa wielkie wary wymalowane oczodoły już NIcole scherzinger podobna ale tez mdla cizia już chyba ten adrogen Anja Rubik ładniejszy

Gość sakdfusjfbsdj
Dawno tak się nie uśmiałem. Wiesz kto krytykuje wszystkie kobiety znane z telewizji, które są ładne i lubiane przez mężczyzn? Zakompleksiona baba nie porafiąca sobie znaleźć chłopaka- taka jest prawda! Więc nie krytykuj pięknej Anji Rubik i Kim.