Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana Ania

Oj problemem, kobiety pomóżcie! Plisss

Polecane posty

Gość ha-ka-ma
Ja bym na Twoim miejscu wybrała 2, bardziej mi sie podoba.

Ta druga strasznie ciemna i poważna mi się wydaje. Pierwszy link źle mi się otwiera,więc nie wiem o którą ci chodzi.Ładne są dwie propozycje (ostatnie z dołu) - z jasnymi kwiatami i dekoracją na czerwono.

Chodzi o tą: -ze storczykami -z "gniazdkami" -z białymi kwiatami -z czerwonymi kwiatami? Bo widzę tam cztery różne...Tak czy siak wszystkie podobają mi się bardziej niż ta z drugiego linku :D Te kolorowe są bardziej żywiołowe i nieco oryginalniejsze,ta biała - bardzo elegancka,klasyczna...

Chyba,że to jest jedna,ale taki misz-masz...Wtedy odpada moim zdaniem.Za dużo różnorodności.

Gość Zdesperowana Ania
Kurde, bo człowiek się naogląda i już sam nie wie co wybrać. Tak czy inaczej liczę na wasze uwagi, sugestie, podpowiedzi.

Ja bym się zdecydwała na ostatnią propozycję z pierwszego linku - z czerwonymi kuleczkami - bardzo oryginalna (przynajmniej ja jeszcze nie spotkałam).Tylko trzeba przy niej dzieci pilnować,by nie zjadły dekoracji i się nie struły. Wybierając wystrój lokalu weź pod uwagę wasze stroje i charaktery (może macie jakiś motyw/kolor przewodni).Jeżeli należycie do spokojnych ludzi to postaw na stonowane barwy, pastele.Jeśli jesteście pełni energii - zdecyduj się na żywe kolory.

coz za tandetna kryptoreklama;-)))))))))) i az dziwne ze panny lode - niesmaowiecie wyczulone na prowokacje - reklamki lykaja "bez popoicia";-)))))))))

Gość Zdesperowana Ania
Lepiej łączyć kolory, czy jeden kolor tylko z różnymi odcieniami?

Gość mazajka
Zdecydowanie połączenie kolorów, bo to lepiej wygląda.

Gość vanillasky..
juz sie kiedys pytala i podobno mialas 'straszny' problem z tesciowa

Gość hejkkkkk
Dla mnie połączenie fioletu i jego odcieni jest super. Na swoim ślubie miałam tak właśnie.