Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brak pomys艂u na nick help

duch?

Polecane posty

Go艣膰 koljuiukygfvg
napisze kto艣 jak to w艂膮czy膰?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tylkoPYTAMsobie
a gdzie to stukanie wkoncu ktora godzina i minuta?? boje sie jak cholera a dzisiaj znowu na noc sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieeeeeeeeeeee
duch nie musial mowic jestem tu... i tak sluchac bylo ze on tam jest. Ciekawe czy ma zle zamiary... bo szczerze mowiac jak duch ot tak sobie przychodzil to slyszalam, ze ruszal czyms, stukal, pukal, chlod,, wiatr, ale pierwszy raz slysze by duch ujawnil sie poprzez mowe. Taki zwykly duch :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lavi01010101991228992
Dla mnie to "co艣" m贸wi "ish bin der sein" je艣li to na prawd臋 "duch" to mo偶e mieszka艂 tam podczas 1/2 wojny 艣wiatowej ;]

Udost臋pnij ten post

od poczatku wierzy艂am 偶e to nawiedzenie, mia艂am nadziej臋 jednak 偶e da si臋 jako艣 to racjonalnie wyt艂umaczy膰, ale te s艂owa wykraczaj膮 poza logik臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klk
ludzie duch si臋 przedstawia z nazwiska swojego ich bin... w pierwszym zdaniu a w drugim mowi jestem tu to najbardziej racjonalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrrrrrr
tak, szpur albo stur w tym pierwszym zdaniu, drugiego nie przesluchalam i zanim to powiedzial to znowu w cos uderzyl:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marrrriaaam
Ja te偶 my艣l臋, 偶e on mo偶e m贸wi膰 : "ich bin...i tutaj pada nazwisko i imi臋", a p贸xniej m贸wi "ich bin da", tylko da jako zdanie ko艅cz膮ce jest z tonacj膮 opadaj膮c膮. To by i臋 zgadza艂o, bo z nagrania s艂ycha膰, 偶e to pierwsze zdanie jest zawieszone, tonacja nie opada, czyli to drugie jest kontynuacj膮 i zako艅czeniem

Udost臋pnij ten post

Gdybym nie byla z Krakowa to lecialabym do autorki : ( Wiecie jak ona moze sie czu膰? Musi byc silna psychicznie przecie偶 to jest jakas masakra okropna

Udost臋pnij ten post

i ja sie pytam: gdzie ona jest? bidulka :( Ale Kingusia DOBRZE ZROBILAS ZE KAZALAS JEJ TO NAGRAC, inaczej NIE BYLABY SWIADOMA i mogloby sie stac cos GORSZEGO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jennifer Bonnell
Gdyby moja opcja by艂a prawdziwa, to ba艂abym si臋, gdyby duch zmaterializowa艂 si臋 pod s艂owami "Jestem uparty, jestem tu..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studenciarka
wydaje mi sie ze duch nie ma zlych zamiarow. ton jego glosu jest dosc przyjazny, tak mi sie wydaje. mysle ze powinnismy wszyscy sie dzis wieczorem za niego pomodlic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klk
autorka poszla do koscio艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marrrriaaam
Magic_Jevel, my艣limy tak samo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie g艂upia autorka
nie jest glupia aktorka dobry pomysl z nagraniem dzwieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ju偶 jest koniec
Pierwsze to faktycznie mo偶e by膰 "Ich bin der stadt" - NIE, to nie pasuje, wystarczy posluchac. No wlasnie, jesli Der to trzeba wykluczyc niewlasciwe formy A mzoe cos w stylu- jestem tu panem, tylko jakie slowka po niemeicku by pasowaly:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffii
Duchy nie maj膮 takiego g艂osu... Duchy maj膮 taki cichszy i ledwie s艂yszalny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena1980
Ludzie wys艂uchajcie to bardzo g艂o艣no. Ja tam ci膮gle w pierwszym zdaniu s艂ysz臋 "der stein".

Udost臋pnij ten post

jak sie nie zesram to sie pomodle. Albo bede cala noc siedziala z wami na kafe, bedziemy sie pocieszac jakimis filmikami ze smiesznymi kotami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muffii
A ja mam tego do艣膰, bo ten pierdolony program si臋 艣cina...

Udost臋pnij ten post

w takiej sytuacji podtrzymuje moje stanowisko ze zdj臋ciami w podczerwieni je艣li na nich co艣 wyjdzie to koniec nie ma racjonalnego wyja艣nienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nasrane w bani?
to na bank ktos drze ryja z dworu a wy sie podniecacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrrrrrrr
a gdzie jest autorka tematu? co o tym myslisz? Nie boj sie jestesmy z Toba, wspieramy Cie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magic_Jevel
W膮tpie aby to by艂 telewizor. G艂os ducha uto偶samia艂am z takim szumem i jakby podmuchem wiatru np. Ichhhh binnn daaa, takim mi艂o powiedziane. A g艂os nagrany jest straszny i taki ostry. Akcent ma twardy, w stylu niemca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lavi01010101991228992
Sprzedaj to mieszkanie i nie wracaj tam nigdy ;)

Udost臋pnij ten post