Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam..

podejrzewam mojego chlopaka ze jest gejem:(

Polecane posty

Gość podejrzewam..

Moze nie znam go dlugo, ale wydaje mi sie ze spotyka sie ze mna tylko po to zeby to wszystko zakamuflowac. Tym bardziej ze mieszkamy w niezbyt duzym, malo tolerancyjnym miescie. Jest bardzo oschly wobec mnie.. Jak sie calujemy przytulamy to wszystko jest takie jakies mechaniczne. Mam wrazenie ze w ogole sie o mnie nie stara:( zadnych milych slow ani nic, jakos zadnego zauroczenia, patrzenia sobie gleboko w oczy itp jak na mnie spojrzy to cud normalnie:O Poza tym zna sie na kolorach lepiej ode mnie i czasami mam wrazenie ze idac ulica wieksza uwage zwraca na mezczyn niz na kobiety:O Niby mowi ze mu zalezy i chce ze mna byc.. ja juz nic nie rozumiem:(

Gość od kiedy Lenin poszedł
jeśli chcesz mieć dzieci, to może byc problem. Chlernie trudno zaciążyć przez odbytnicę.

Gość jhjkh
z tymi kolorami to jest podejrzane nie pakuja sie w to, po co ci to skoro on nie okazuje uczuc i mu na tobie nie zalezy? Zerwij i poszukaja kogos kto bedzie mial bzika na twoim punkcie

Dla mnie jest to wręcz bardzo dziwne! Powinnaś go zapytać o to wprost... Może on sam się nad tym zastanawia tak samo jak Ty i też nie jest tego pewny, czy jest gejem czy nie.

Gość podejrzewam..
powinnam go zapytac czy jest gejem wprost? a jak nie jest to sie smiertelnie obrazi bo 'normalni' faceci sa na tym punkcie bardzo wyczuleni:O

Gość i tak się nie przyzna
Nie przyzna się nawet gdy nim jest.Nie śmiejcie się,to teraz plaga,znam podobny przypadek z życia.Facet zmarnował życie młodej dziewczynie,on starszy o 20 lat,wcześniej już zonaty,nigdy nie chcial podać powodu rozwodu,nie miał wcześniej dzieci,a zależało mu ,udawał zakochanego,ona niedoświadczona dała się wkręcić. Odkad zaszła w ciąze i urodziła zakończyl sie ich seks i normalne życie,są razem juz kilka lat ,każde żyje po swojemu-on głownie przy kompie plus jakieś tajemnicze wyjścia i wyjazdy,ona ma kochanka,a dzieci obok,tragedia

Gość od kiedy Lenin poszedł do nieb
normalni faceci, nie oglądają się za innymi facetami, tylko za dziewczynami......

Gość podejrzewam..
mam znajomego geja... chyba wezme go kiedys na impreze i niech on go obczai. Na pewno sie lepiej zna

Gość od kiedy Lenin poszedł do nieb
a może on jest z tych co: aby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek.....

Gość podejrzewam..
dla mnie to bez roznicy...jak lubi i dziewczyny i facetow to tez gej;) czasami geje sypiaja z kobietami tylko po to zeby zobaczyc jak to jest

Gość dziewczynazakochanawgeju
Chłopak, którego dziewczyna podejrzewa o to, że jest gejem na ogół nim jest. Ale on się nie przyzna do tego. Woli oszukiwać. Też miałam ten problem. On pochodził z małej miejscowości, zero tolerancji, każdy każdego zna. Większość jego znajomych miało dziewczyny, niektórzy już żony i dzieci. Byłam z nim dwa lata. Zbyt głupia i zbyt zakochana żeby się zorientować. Tzn miałam podejrzenia, ale twierdziłam, że skoro ze mną jest to na pewno jest "normalnym" mężczyzną. Nasze zbliżenia były dla niego przymusem. Jak już się kochaliśmy to krótko i bez większych uczuć. To był mój pierwszy poważny związek. Byłam tak zakochana, że chyba dlatego wmawiałam sobie, że jest w porządku. On po dwóch latach zakończył ten związek. Po wielu miesiącach, kiedy powoli zaczęłam wszystko analizować i powoli przestawałam za nim tęsknić, zrozumiałam, że on chyba nie potrzebuje dziewczyny, tylko mężczyzny. Dziewczyny, jeśli podejrzewacie chłopaka o to, że jest gejem, a na ogół skałada sie na to wiele czynników, które o tym świadczą same zakończcie ten związek. To bez sensu być "przykrywką" innych skłonności chłopaka...

Gość gość
Zrób test. Kup,mu męskie stringi, jeżeli będzie je j nosił to znaczy, że ma geyowskie ciągoty. Żaden normalny facet nie założy czegoś co mu w zad włazi.

Gość gość
Obiecaj mu namiętny wieczór, załóż sztuczną fujarę (taką na paskach), przyklej wąsy i czekaj na niego w łóżku. Kiedy wejdzie do sypialni powiedz seksownym basem "Wypnij się kochany" i zobacz jak zareaguje.

Gość gość
up