Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonnna333

córka nie toleruje koleżanki

Polecane posty

Gość zonnna333

jest dla niej nie miła ,mowi jej ze jej nie lubi ,że jest głupia .Zaznaczam ze maja obie 5 lat ,zal mi tej dziewczynki bo ona cieszy sie na widok córki ale ona nie lubi sie z nia bawić i ja odpycha .Tłumaczyłam setki razy i nic nie skutkuje ,moze ktoś ma jakieś metody na tego typu zachowanie??

Gość wrednamalpa26
nie zmuszaj dziecka do zabawy z tą dziewczynką,przecież ty też z pewnością nie lubisz kilku osób

Gość Kromian
a jak byś się czuła gdyby ktoś kazał ci bawić się z chorym na downa który nie dość że sie ślini to jeszcze podaje ci tą ślinę ubrudzoną w kupie ręką?

Jak byłam mała to też wkurzałam się na upierdliwe dzieci...co w tym dziwnego?

Gość zonnna333
nie zmuszam jej do zabawy z tą dziewczynką ale nie chcę zeby moja córka sie tak zle do niej odnosiła ,mowiła że jest głupia itd...Wstyd mi normalnie przed rodzicami tego dziecka:-((

Gość Kromian
to zacznij ich unikać, ale spotykaj się z nimi bez swojej córeczki z drugiej strony to dobra sytuacja aby wmówić dziecku aby byo mile dla innych i aby nauczyło się asertywności .. niech mała mówi tej drugiej że nie chce się z nia bawić w to i owo bo wydaje się jej to głupie

Gość kajka123
A dlaczego twoja córka nie lubi tej dziewczynki? Może kiedyś musiała jej coś dać( tak przez grzecznośc), albo jest zazdrosna

Gość Perr
Jej córka nie lubi dziewczynki bo sama jest hetero ;]

Gość zonnna333
nie mam pojecia czemu jej nie lubi ,zazdrosna jest kiedy np ja mowię tej dziewczynce ze ma cos ładnego ,wtedy moja córka mi zwraca uwagę czemu jestem dla niej miła i ze nie mam tak robić bo ona jest brzydka!Normalnie ręce opadaja

Gość zonnna333
Rodziców nie znam zupełnie tej dziewczynki!

Gość kajka123
Wszystko jasne, mała jest zazdrosna. Może chwal częściej swoją córkę, mów, że jest grzeczna , kochana, mądra, niech nabierze pewności siebie

Gość a po co
mówisz o tej dziewczynce przy córce skoro jej nie lubi? Zajmij się swoim dzieckiem.

Gość zonnna333
ja sie właśnie boje ja duzo chwalic bo ciagle mowi ze wszystko co ona ma jest fajne i najładniejsze ,jest straszną chwalipietą!

Gość zonnna333
to co nie odzywać sie do dzieci bo corka zazdrosna jest???

Gość a po co
Nie chodzi o to, żebyś się w ogóle nie odzywała, ale sama napisałaś, że chwalisz za coś tę dziewczynkę. Skoro córka jest zazdrosna to przystopuj.