Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi .

Boję się ciąży .

Polecane posty

Gość Mimi .

Piszę jeszcze raz bo nie mogę wejść na tamten temat . Zawsze po seksie mam jakieś schizy . śnią mi się testy ciążowe i zestresowana chodzę . zabezpieczamy się z chłopakiem prezerwatywą i on wychodzi przed wytryskiem . ale mi to nie starcza . Chłopak mówi mi , że nie słyszał o wpadce z gumką , no chyba że ktoś nie umie zakładać albo uszkodzi ją przy zakładaniu . jakoś mnie jednak to nie uspokaja. napiszcie jak Wy się zabezpieczacie i jak z tym jest u Was .

Gość Perr
zostań lesbijką i znajdź partnerke .. od sztucznego członka nie zajdziesz w ciążę

Gość Mimi .
ha . ;D to też jest wyjście .. ;p ale jednak wolę czuć męską rękę na moim tyłku . ; )

Gość kajka123
to dodatkowo bierz tabletki

Gość Moi rodzice w życiu by na to
to sie nie kochaj.

Gość no sex no stresssss
nie ma seksu nie ma stresu

Gość Mimi .
chciałabym poznać wasze doświadczenia .. czy on ma racje . ? czy ktoś z was wpadł z gumka i dlaczego tak się stało .. TABLETEK NIE CHCE BRAĆ .

Gość Mimi .
czyli mam się kochać dopiero jak bd chciała mieć dzieci tak . ? ta opcja mnie trochę przygnębia. ;]

Wpadniesz jak Wam pęknie, zsunie się (podczas orgazmu) bo jak pęknie i nie będzie orgazmu to raczej nie (płyn ejakulacyjny nie zapładnia ... przynajmniej wg. badań). Nam 3 razy pękła (na poczatku wspoółżycia i w ciązy nie bylam) ;p A teraz jeszcze żel nawilżający stosujemy i nie pęka :D

Gość Mimi .
a jaki żel .. ? z jakiej firmy . ? i czy liczysz sobie też dni niepłodne. ?

Durex play :) Taki duży fioletowy w rossmanie dałam 19 zł za ten duży :) (w aptece mały tyle kosztuje). Tak liczę, ale mam nieregularne.. więc tak od 12 dnia cyklu już jestem ostrożna i unikam sexu.. jedynie pieszczoty, później już jak wiem że mam owulacje (śluz przezroczyny, mnie jeszcze troche jajniki bola) to tak 3 dni po owulacji znów mogę się kochać :D

są 3 roziwązania: - zaczniesz brać tabletki - skończysz z seksem - będziesz się seksić i tak jak do tej pory schizy będziesz mieć

W sumie te żele są różne, bo ja ten zwykły mam, ale są różne rodzaje, nie wiem czy smakowe czy co... I jeszcze z Unimil są :)

Gość Mimi .
no to dobrze .. taki fioletowy z durexa mamy akurat. ;] dzięki wielkie .. buźka .

Gość od kiedy Lenin poszedł do nieb
pozostaje ci tylko poczekać do klimakterium....... A tak z życia, miałem kiedyś taką samą dziewczynę, jak ty. Bała się ciąży, jak diabeł święconej wody, nie szło życ z taka babą i rostaliśmy się. Spotkałem ja przypadkowo po kilku latach, wyszła za mąż i okazało się, że jest niepłodnai dzieci mieć nie może......życie jest wredne , no nie.......

Idź do gina - niech ci doradzi odpowiedni sposób antykoncepcji.Masz spory wybór - tabsy,plastry,zastrzyki (podobno),wkładki,spirale itp. Albo nauczy odpowiednio wyliczać dni płodne - wtedy unikajcie seksu.

Gość Mimi .
rozstaliście się z tego powodu. ? proszę Cię .. ; o była niepłodna . ? ale miesiączkowała . ? to nie rozumiem.

Gość Moi rodzice w życiu by na to
No skoro az tak boisz sie ciąży to sie nie kochaj, bo nie ma 100 % anty

Gość Mimi .
pisałam , że nie chcę tabletek , żadnych wkładek , spiral .. chodzi mi tylko o gumkę i naturalne sposoby .

rozstaliśmy się, bo nie chciała współżyć, a jak już doszło co do czego, to do okresu miałem, urwanie kutasa i jęczenie, że się spóźnia, że w ciąży, że nie uważałem i czort wie co jeszcze. Po zbadaniu u ginekologa, okazało się , że nie jajeczkuje, ot cos takiego jak facet, co strzela ślepakami.

No to napisałam - naucz się wyliczać dni płodne.Mam koleżanki,któe tym systemem od kilku lat się kierują.Zawsze będzie to dodatkowo zabezpieczało.

Gość dasd
uprawiaj seks jak dorośniesz :)

tak liczenie, liczyć sobie możesz, kiedy jak są dni płodne, to największa ochota, a jak mozna, to piczka sucha i brak chęci. Tu tylko pomoże cmoknięcie w dupę proboszcza.

Gość Mimi .
aż taka to nie jestem .. ; D chcieć to ja chcę . tylko potem mam różne myśli , co bd gdyby .. czasem mu to mówię i on tylko mnie podpuszcza i mówi , żebym go nie straszyła . a jeśli mnie zostawi jak naprawdę bd mi odwalać to nawet lepiej . po co żyć w stresie i wiecznej presji, bo on chce się kochać. ? to ja zajdę i bd miała dziecko pod sercem , nie on . ;] faceci są tak egoistyczni .

Masz do wyboru: -gumkę -hormony -wkładki -naturalne planowanie (ładnie się to nazywa :P ) -tabletki po (ostateczność) -abstynencję Sama wybierz i nie zadawaj głupich pytań. Skoro źle psychicznie znosisz ew.konsekwencje seksu,a zabezpieczenia nie jestes pewna - proponuję ostatnie.

ja piernicze żal. czemu piszecie jej teksty typu 'nie seksij się' ciekawe czy wy byście tak zrobiły.. Ryzyko zawsze jest, zarówno gumka moze peknac jak i tabletka moze nie zadziałać. ale jeśli będzie wszystko zrobione zgodnie z instrukcją i ty bedziesz dobrze nawilżona to ryzyko jest mniejsze ze gumka pęknie.moze cie to pocieszy; od 3 lat ja i moj maz stosujemy gumki i jeszcze ani jedna nie pękła. radzę Ci się wybrać gdzieś z tym problemem do specjalisty bo możesz sobie uroić ciążę.

Gość Mimi .
tylko , że ja mam dość nieregularnie miesiączki i ten sposób może zawodzić .. he .. a o ochotę i chęci to u mnie nie trudno . ;] nie ważne kiedy .

Mimi. Ja swojemu też nie raz mówiłam, jak mi się okres spóźniał :D Ale on zawsze mi mówi że w ciązy nie jestem bo to nie możliwe, o dziwo zawsze ma rację :D

umiem, umiem, i należę do tych szczęśliwych mężczyzn, co się ożenili z niepłodną kobietą, 20 lat lat kochania, kiedy się chce, jak sie chce, bez marudzenia, że będzie dziecina.....