Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda zatrzymala sie

zatrzymanie wody w ciazy i opuchniete stopy -kiedy mija po porodzie

Polecane posty

Gość woda zatrzymala sie

Kobiety jestem 6 dni po porodzie nosze specjalne rajstopy nogi juz odpuchly ale stopy sa nadal opuchniete , nie moge zadnych butow ubrac ,kosteki rowniez opuchniete kiedy zeszla wam calkowicie opuchlizna ?

Gość fejt.de
Mi nogi spuchly dpiero po porodzie i to sie tak 5-7 dni utrzymywalo. Mialam cesarke

Gość woda zatrzymala sie
tez mialam cesarke a opuchniecie pojawilo sie od ok.35-36 tyg nogi a raczej lydki juz sa normalne tylko te stopy:O

Gość fejt.de
nie wiem, jak ci pomoc, u mnie zeszlo samoistnie, moze sprobuj ukladac je wyzej, robic zimne kapiele ? No i te rajstopy mnie zastanawiaja... ja mialam je tylko 24 h po operacji.

Gość babuszka....
tez tak mialam, kup sobie jakies baletki szmaciane tanie lub flip flopy i przechodz dopoki sie to nie zmieni, kladz nogi na poduszce, jesli to mozliwe to odpoczywaj z nogami wyzej niz glowa. mi sie po porodzie trzymalo chyba ze 2 tygodnie... rodzilam sn

Gość Anabelek
Oj mi długo opuchlizna nie schodziła. Zaczęło się jakoś pod koniec 8 miesiąca i zeszło dopiero jakieś 1,5 miesiąca po porodzie. Ze szpitala wychodziłam jeszcze z mocno opuchniętymi stopami.

Gość woda zatrzymala sie
no to dalej musze moczyc moczyc i wysoko , ale to nie pomaga no nic poczekam az same znikna