Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 potrzebna m膮dra g艂owa

wanna czy prysznic??

Polecane posty

Go艣膰 Maja 1978
A jak tutaj tylko o tym RAVAKU to wesz艂am tak sobie na ich stron臋 i jeju ale maj膮 referencje 艣wiatowe. a to o czym艣 艣wiadczy. My艣l臋 偶e warto si臋 zastanowi膰 nad zakupem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Xenia1
te偶 polecam, jedynie co nie lubi臋 czy艣ci膰 prysznica, ale to ju偶 inna bajka ta firma czy inna wszystko tak samo trzeba si臋 m臋czy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnkaL
a mo偶e powiecie w takim razie czy te drzwi przesuwne w tym Ravaku si臋 nie zacinaj膮, bo ja kupowa艂am kilka lat temu kabin臋 i mia艂am non stop problem z tym 偶e g艂o艣no sie przesuwa艂y a dwa zacina艂y si臋 non stop a w ko艅cu czas na wymian臋 i w艂a艣nie czytam sobie na forach o tej firmie i nawet maj膮 niez艂e opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ma kabin臋 Ravaka z drzwiami przesuwanymi i nic mi tam nie rz臋zi, nie zgrzyta i nie s艂ycha膰 偶adnych mocowa艅, wa艂k贸w i pask贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hania S
dok艂adnie jak kupujesz towar dobrej jako艣ci to nic ci nie rz臋zi - Ravak tani nie jest ale za to jako艣膰 gwarantowana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak o jako艣ci mowa - to w艂a艣nie si臋 zastanawiam bo tani nie s膮 ale produkty maj膮 ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie . a swoj膮 drog膮 to fajnie 偶e istniej膮 takie fora. Kupuj臋 prysznic Ravka - wygl膮da prosto, klasycznie - i to jest chyba w tym wszystkim najciekawsze - prostota.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie jak 艂azienka to z Ravakiem i szafki do niej r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta reklama jest po prostu 偶enuj膮ca :o nikt o zdrowych zmys艂ach nie kupi niczego reklamowanego tak tandetnie bo to goowno musi by膰 wyj膮tkowe!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za 偶enuj膮cy tekst. Je艣li kto艣 kupi艂 sobie produkt Ravaka to chyba ma prawo waln膮膰 sobie wpis taki. A jak kto艣 wypowiada si臋 nie maj膮c zielonego poj臋cia o czym tu pisz膮 to niech si臋 lepiej zajmie czym艣 innym. W tamtym roku mia艂em remont 艂azienki i ca艂膮 wyposa偶y艂em w RAVAKU w艂a艣nie. Od wanny, armatury , szafek a nawet 艣rodk贸w czysto艣ci. i POlecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prysznic lepszy, wanna zbytnio rozleniwia, ja mam kabin臋 szklan膮 od http://vizjo.pl/ i bardzo jestem zadowolona z wyboru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IwonaZZ
to zale偶y kto co woli... ja mog艂abym mie膰 wann臋 w zimie a prysznic w lato tak zamiennie :) ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2014.06.19 ta reklama jest po prostu 偶enuj膮ca pechowiec.gif nikt o zdrowych zmys艂ach nie kupi niczego reklamowanego tak tandetnie bo to goowno musi by膰 wyj膮tkowe! x x dok艂adnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Pan "偶enuj膮cy" nie ma nic ciekawszego do powiedzenia ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina_11
Ja kupi艂am sobie w Ka艂臋czynie tylko 艣rodki czysto艣ci bo niestety brakowa艂o mi czego艣 do czyszczenia brodzik贸w i prysznica. Jestem zadowolona z chemii http://www.ravak.pl/pl/srodki-czyszczace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶esz mi konkretnie pokaza膰 jak膮 kupi艂a艣 bo ja mam wieczny problem i ju偶 si臋 wszystkiego czepiam, co mog艂oby mi pom贸c brodzikiem i szyb膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGAo1979
A CZY KTO艢 MO呕E UDZIELI膯 MI INFORMACJI NA TEMAT WANIEN RAVAKA , CZY TRZYMAJ膭 CIEP艁O D艁UGO, CZY NIE ROBI膭 SI臉 JAKIE艢 ODPRYSKI JAK SI臉 CZYM艢 PUKNIE ITP...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia87aa
no to z tym pukaniem to lepiej nie przesadzaj... ciep艂o jest w miar臋, chyba 偶e le偶ysz trzy godziny to nowiesz bez przesady ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co powiecie o ich serwisie, jak kupuje si臋 produkt Ravaka i po czasie co艣 si臋 zacznie dzia膰 to przyje偶d偶aj膮 na miejsce??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgaNNN
no pewnie tak. Przecie偶 oni sprzedaj膮 swoje produkty na hotele i pensjonaty to nie chce mi si臋 wierzy膰 ze serwisu nie wy艣l膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no co racja to racja. Ale my艣l臋 , 偶e za tyle kasy to 偶aden RAVAK service nie b臋dzie potrzebny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak jasne wszystko jest fajnie jak si臋 nic nie dzieje a jak przychodzi co do czego - to trzeba si臋 stresowa膰 i prosi膰 o serwis. Lepiej dowiedz si臋 tego od nich. Zadaj pytanie na innych forach albo na facebooku ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sysy
no ju偶 nie przesadzajcie -Ravak przecie偶 to porz膮dna firma i na pewno jak na tak膮 skal臋 sprzeda偶y jak oni nie odprawi膮 Ci臋 z kwitkiem. Z reszt膮 mam ich produkty i nie narzekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysztofg
tak proste, ale nie wiedzia艂em, ze oni maj膮 takie referencje. My艣la艂em 偶e to jaka艣 taka ma艂a firemka. Przyjrz臋 si臋 ich produktom - bo w sumie du偶o dobrych opinii ostatnio czyta艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KamilaP
a mo偶e wiecie, oni przyje偶d偶aj膮 do domu i maj膮 architekta, 偶eby np chc臋 skorzysta膰 z ich produkt贸w przychodzi go艣膰 i robi mi aran偶acje wg swoich produkt贸w???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bogusia T
Ravak architekta to raczej nie ma. Ale je艣li sobie wejdziemy na ich stron臋 to mo偶na zobaczy膰 偶e ca艂e wyposa偶enie do 艂azienek jest. i nawet fajne maj膮 meble widzia艂am na 偶ywo. Polecam

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰