Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oyabadabadooo

Poznalam chlopaka na necie spotkalismy sie iiiiiii

Polecane posty

Gość oyabadabadooo

okazal sie zajebisty , podoba mi sie i ogolnie spoko, ale problem jest w tym ze on mieszka w miescie oddalonym od mojego o ok 30 km i nie znam z tamtad zadnych osob , tak samo od ode mnie i problem jest taki ze nie mamy za bardzo o czym gadac... ile mozna rozmawiac o tym czy piwo smakuje , muzyce, pogodzie i o sobie... tematy sie wyczerpują i w ogole a wiadomo ze chce sie wypasc jak najlepiej. a ze swoimi znajomymi (w wiekszosci chłopaki) to nie moge sie nagadac, nawijamy i nawijamy i konca nie widac.... co poradzicie? tym bardziej ze moi znajomi nie bardzo sa nastawieni zeby on przebywal z nami bo jak twierdza ' nie ejst nasz, nie znamy go, my tu sie wyglupiamy a on coo ?' doradzcie i powiedzcie jak to bylo z wami

jak nie macie o czym gadać to pora zdjąć ubrania i przejść do kolejnego etapu. A tak poważnie to ile Ty masz lat? 12 " nie chcemy go on jest nasz??" co to za podejście? współczuje masz na prawdę poważny problem

Gość Perr
zabawne, też jakiś czas temu poznałem dziewczynę z miasteczka oddalonego o 30km Agnieszko to ty?

Gość wręcz przeciwnie
30 km, powiadasz. nooo... taki związek na odległość to nie ma szans.:D kochanie, do pracy ludzie dalej dojeżdżają.:D

Gość oyabadabadooo
nie nie jestem agnieszka mam 18 lat i wiadomo koledzy to ziomki i tak sie zachowuja sexu jeszcze nie chce z nim uprawiac, bo chce zeby traktowal mnie powaznie a nie na pare razy pozatym w smsach i na gg pisze nam sie ok ale tez tamtow nie ma bez konca zmieni to sie z czasem, wiem. ale co robic teraz?

kiedyś też poznałam faceta przez net....dzieliło nas 60km.......dziś jest moim mężem juz pare lat :D

Gość bbookkddnnss
:D to co powiesz na to, poznałam przez faceta przez neta mieszkającego ode mnie 600km, teraz przeprowadzam sie do niego na dniach a nie znam kompletnie zycia tam, tyle co kilka razy byłam a zebyśmy znajomych mieli wspólnych to mozna zapomnieć:D

Gość oyabadabadooo
no ale wiecie dla mnie to z 1 strony dobrze bo u mnie w miasteczku nie ma nikogo fajnego i pozatym rzygam juz ludzi z tąd, ale tez powiedzcie mi o czym mam z nim gadac???????????????????????

Gość bbookkddnnss
no wiesz ja z moim facetem od początku poznania nie mogliśmy sie nagdac, jakbyśmy nie mieli tematów do rozmów to bysmy sobie pewnie darowali znajomość, a nam od kiedy sie znamy sie gęby nie zamykają:D

Ja też poznałam 5 lat temu chłopaka przez neta, teraz jesteśmy już po slubie. a dzieliło nas mnustwo kilometrów, i na pierwszym spotkaniu milczelismy bo nie mieliśmy o czym gadać. ale później się rozkręciło, także nie załamuj się, głowa do góry.

Gość oyabadabadooo
tez bym chciala taki scenariusz ;p ze zostaniemy malzenstwem a kiedy u was byl sex?