Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammmm

olal mnie?????

Polecane posty

Gość ammmm

pare lat temu bylam w zwiazku z pewnym Michalem. bylismy 2,5 roku ze sobą. ale nie wyszlo (nie bede sie rozpisywac na ten temat, ale on zerwał). jakis czas nie utrzymywalismy kontaktu, jednak ostatnio odnowilismy, dalej sie lubimy, lubimy ze soba gadac i czasem sobie pomagac. jednak ktoregos dnia spotkalismy sie. gadalismy szczerze itp. powiedzial ze po mnie mial dziewczyne ale rozstal sie z nią, ze bedac z nią myslal o mnie wiec to nie mialo sensu i ze dalej jestem dla niego bardzo wazna. to bylo fajne spotkanie, przegadalismy pol nocy, jak wracalismy to wzial mnie za reke. jak sie zegnalismy to powiedzia ze trzeba sie koniecznie spotkac jak najszybciej, powiedzialam ze zdzwonimy sie. jednak potem musialam wyjechac na pare dni a on w tym czasie spotkanie zaproponowal, potem jak wrocilam to napisalam jaki dzien spotkania mi odpowiada, napisal ze niestety on wtedy nie moze i ze moze we wtorek. mi tez ten dzien pasowal wiec zgodzilam sie, jednak potem napisal z przeprosinami ze jednak nie da rady w ten dzien bo musi oddac rzeczy swojej bylej a nikt za niego tego nie chce zrobic i ze chce miec to juz z glowy, ok zrozumialam. w takim razie zapronowal inny termin, jednak mi nie pasowal wiec dalam mu pare innych dni kiedy bym mogla sie spotkac...napisal ze narazie nie da rady bo ma duzo na glowie, praca, studia i w ogole i ze w lipcu bedzie juz lepiej, wiec ok rozumialam to. jednak pare dni pozniej bylam na zakupach w centrum handlowym i spotkalam go... chwile pogadalismy bo spieszyl sie do kina bo bilety zarezerwowal (niestety nie widzialam z kim szedl bo pewnie pod kinem sie z kims umowil a ja tam juz nie chcialam wypatrywac)- a wiem ze sam do kina na pewno nie chodzi... widzac mnie troche sie zmieszal, tak przynajmniej wywnioskowalam... no i teraz nie wiem co jest, tu pisal ze tak nie ma czasu i w ogole ale zeby pojsc do kina to ma czas tak? nie chcialam juz mu nic mowic bo nie chce mu robic wyrzutow bo nie jestesmy razem ale jednak nie w porzadku sie zachowal, jak sadzicie? teraz czekam chyba jak on sie odezwie, sama nie bede sie odzywac, mam racje? czy cos mu napisac odnosnie tego? albo jak sie odezwie to wspomnic np ze jak nie chce sie spotykac to nic na sile, czy lepiej nie? sama nie wiem co robic i co o tym myslec...

Gość nie Rysiek
a mogłaś wziąć Ryśka Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. (Miś)

Gość halabajlaaa
tak olał cie, ewidentnie ma monwą panne, a jak mu sie znudzi to wroci do ciebie a ty znów dasz mu szanse :)

Gość ammmm
to jak cos napisze to co mu napisac??? np?

Gość plumka......
napisz mu: Spieprzaj dziadu.

Gość ammmm
Ale tak serio, cos nawiazac do tego ze nie mial czasu a poszedl do kina, ale zeby tez nie myslal ze mi zalezy..

Gość ammmm
uppppppppp

Gość Tet
omg co to za koles. olej go.