Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koncze z soba

dzisiaj przelała sie czara goryczy

Polecane posty

Gość koncze z soba

koncze z soba mam tego wszystkiego dosc- mam zamiar sie powiesic na smyczy psa bo nic innego mi nie przychodzi do glowy

Gość a pasek od
szlafroka ?

Gość koncze z soba
nie minie nie mam juz dla kogo zyc - wszystko co mialem poswiecilem jednej osobie a zotstałem z niczym

Gość a taka piękna wiosna
!!!

Gość a pasek od
przynajmniej masz psa :(

Gość a pasek od
"już więcej nie dasz się wyruchać " To wcale nie brzmi dla mężczyzny obiecująco :classic_cool:

Gość zostaw psu tę smycz!
co ci biedny pies zrobił? :O

Gość ionka
ja tez już wysiadam, mój facet to kawał gnoja, wczoraj pokazał swoja prawdziwą twarz

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
mam psa pierdole to zycie nic sie nie uklada, gdyby to byl 1 raz to bym jakos przebolal ale to juz drugi raz - nie mam sily zaczynac wszystko trzeci raz od zera

Gość jolandda
daj spokój, wyciągnij naukę i dalej, pamiętaj, że nie należy wszystkiego poświęcać dla kogoś i żyć dla kogoś, ty jesteś najważniejszy a zdrowy egoizm jest dopiero dobrym fundamentem do budowania związku

smyczy mam cala mase bo handluje nimi w sklepie i wybralem taka najsolidniejsza

chcesz to ci wysle

Gość koncze z soba
nigdy nie bylem egoistom teraz i tak jest za pozno na cokolwiek

Gość jolandda
w takim razie żegnaj

Gość koncze z soba
bylaby jedna szansa ale do 18 nie dam rady tego zalatwic - bo to jeszcze mogloby cofnac decyzje , trace nadzieje juz na to bo tylko 3 godziny zostaly wiec chyba juz nici i pierdoli sie wszystko mam juz dosc nie interesuje mnie ze ktos bedzie po mnie plakac , nawet nie chce zby mnie rodzina chowala tylko opieka spoleczna jakas w bezimniennym grobie

Gość a na co niby jest
za późno ??!!

Gość a pasek od
Koniecznie daj znać jak Ci poszło

Gość ionka
jeśli uważasz że masz naprawdę dość życia, proszę cie tylko o jedno .....Idź do szpitala na oddział onkologiczny, wejdz do paru izolatek, wróć i powiedz mi, czy masz problem.....

Gość koncze z soba
szmata zabrala mi cos co jest mi niezbedne do pracy - bez tego moge pozegnac sie z praca - musze to odkupic ale brakuje mi 170 zl - tak dokladnie tyle 170 zl - myslalem ze uda mi sie zebrac a tu dupa do 18 nie zdaze to od jutra nie mam pracy - a mam dosc ciezka sytacje a kurwa sie napawa swoim sukcesem w domu -nie mam juz sily walczyc

Gość koncze z soba
NIe zdążę odebrać zamówionych kondomów 😭

Gość czyli ta co ci zabrała
ma się ucieszyć podwójnie ?? Weż sie na niej wyładuj (teraz to ci wisi) a nie na sobie

Gość koncze z soba
udalo mi sie od rana 4830 zl uzbierac ze wszystkich mozliwych zrodel- sprzedalem co mialem bo musze odkupic samochod koniecznie bez niego nie moge pracowac a ta szmata mi zabrala znalazlem rano okazje za 5 kola i na 18 sie z gosciem umowilem , gosc ma bardzo duzo ofert , a tu dupa z ceny mi nie zejdzie , bez samochodu nie moge pracowac taka mam prace jezdze po 300km dziennie i musze miec samochod taki zeby dojechac i wrocic znalazm taki co by spelnial wymogi i w sumie okazja ale nie zdołam uzbierac kasy a jutro musze byc w katowicach jak nie pojade to mam przejebane - ta praca to cale moje zycie a bez pracy nie mam zycia - a kurwa siedzi w domu i sie cieszy ze mi zabrala wszystko

Gość koncze z soba
rodziny nie mam rodzina zeruje tylko na mnie i pozycza non stop a teraz jak ja potrzebuje to wszysyc maja mniew dupie

Gość czyli masz rodzine
rodzina z reguły wiecej bierze niż daje :)

Gość koncze z soba
byl zarejstrowany na nia wiec formalnie jest jej boja swoj rozbilem w zeszlym roku i jezdzilem do pracy jej a ze potrzebuje cos w stylu kangoo , maluchem nie przewioze tego co mam. a mam jutro duze zlecenie w katowicach i dupa jak sie wali to po calosci - zabrala mi nawet karte do bankomatu i zniszczyla ale udalo mi sie wbanku kase wyplacic jakos - nawet kurwa nie mam gdzie wracac dzisiaj bo klucze od mieszkania mi zajebala z plecaka w nocy