Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagutka

allegro tel do nich?

Polecane posty

Gość aagutka

słuchajcie czy komukolwiek udało sie skontaktowac poza mailowo z allegro ?? mówiąc delikatnie ich formularz i sposób odpowiedzi pozostawia wiele do zyczenia? prosze o pomoc

Gość aagutka
jak to możliwe żeby do takiej firmy nie było tel ,nie miesci mi się w głowie?

Gość aagutka
mam wrażenie że zostałam oszukana przez serwis allegro, nie użytkownika,a ale na dobrą sprawę ,oprócz wysłania kilkunastu maili nie moge do[prosic się odpowiedzi może ktos ze sprzedających byl w podobnej sytuacji?

Gość aagutka
sprzedałam na allegro telefon ,kupujący skorzystali z opcji płacę z allegro ,potwierdzenie dostałam o wpłacie od allegro telefon wysłałąm w błogim przeświadczeniu ze wszysko w jka najlepszym porządku czekam na pieniazki a tu niespodzianka na następny dzień moje konto zostało zablokowane dostałam info aby przedstawić im dowody zakupu ,zeskanowałąm i wysłałam ,żadnej odpowiedzi do dziś dostałam na kolejnego maila z pytaniem dlaczego przetrzymuja moje pieniazki wplacone od allegrowicza ,ze mam konto zablokowane i do momentu odblokowania ,nie ma możliwości wypłaty nie wiem czy juz mam isc na policję ?

Gość moze tel. jest
kradziony :D

Gość aagutka
powiem szczerze korzystam z alllegro od 4 lat ,pierwszy raz am sytuację taką , może ktos z was miał podobny przypadek? nie wiem co o tym sadzić ,sprawa ciagnie się od tamtej środy ,a ja do tego głupek wysłąłam ten tel jak wiedziałąbym to nie wysyłałąbym go a tak nie mam telefonu ,nie mam kasy i jeszcze denerwuje się co to za nowe zwyczaje i jak ma do tego sie regulamin?

Gość aagutka
tel nie jest kradziony ,przesłałąm fakturę vat (brałam go na przedłużenie umowy) masz mozę inny pomysł na wyjaśnienie tego?

Gość aagutka
może ktoś ma tel do ksiegowosci ,gdziekolwiek aby do allegro to raczej nie możliwe żeby w dzisiejszych czasach firma funkcjonowała bez tel?

Gość aagutka
podnoszę :-)

Gość aagutka
ale kupujący wystawił mi pozytywną opinie ,w allegro napisali mi ze potrzebna jest dodatkowa weryfikacja w zwiazku z transakcja o większej wartości czekalabym cierpliwie ,tylko najgorsze w tym wszystkim że allegro nawet nie raczy poinformowac jak długo to potrwa w regulaminie maja napisanę ze odpisują w ciagu 24-72 godz u mnie to znacznie dłużej trwa

Gość aagutka
czyli raczej tel do nich nie znajdę ?szkoda

Gość aagutka
powiem szczerze że łudziłam się że może ktoś miał styczność z allegro zawodowo wie jak obejśc ich zasieki :-)

Gość aagutka
czasem warto próbowac i wierzyc w mało realne wyjścia z pokreconej sytuacji

Gość aagutka
podnosze ponownie

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
sewris allegro 0618602800 ale i tak nikt nie odbiera - mi sie kiedys za ntym razem udalo dodzwnic

Gość kierownick Alllegro
HUJ z allegro naciagacze i zlodzieje nie prowadze juz tam zakupow od jakis 2 lat po tym jak mnie oszukali.HUJ IM W DUPE I NIECH ZEŻRĄ SOBIE TO 35,80ZL

Gość aagutka
podnosze jeszcze traz a moze kogos z was tez spotkala taka historia