Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eoeoeoeoeoeo

Czy całowanie się z przyjaciółką to zdrada?

Polecane posty

Gość eoeoeoeoeoeo

Jak wyżej... Byłyśmy u mojej przyjaciółki w domu i upiłyśmy się winem i zaczęłyśmy się całować, ale nie wychodziło nam to bo cały czas się z tego śmiałyśmy. Nic do siebie nie czujemy, po prostu dla zabawy całowałyśmy się. Mam chłopaka i trochę źle się z tym czuję. Uważam, że związek powinno się budować na prawdzie, więc czuję, że muszę mu powiedzieć, chyba nawet nie będę potrafiła wytrzymać żeby tego nie zrobić bo z natury po prostu męczą mnie takie tajemnice. Boję się, że on opacznie to zrozumie, albo wyolbrzymi wszystko. Wie, że kiedyś miałam różne przygody z dziewczynami, ale boję się, że teraz kiedy jesteśmy razem nie będzie mu się to podobało pomimo, że ona jest tylko moją przyjaciółką, a nie dziewczyną która mi się podoba. Teraz chyba trochę przesadzam i nakręcam się, ale boję się, że się ode mnie odsunie, albo (najczarniejszy scenariusz) odejdzie ode mnie! Znaczy dla mnie bardzo dużo i to by była dla mnie najstraszniejsza rzecz na świecie. Mam zamiar mu powiedzieć, że to było bardzo kiepskie, źle się czuję i wiem, że nigdy już tego nie zrobię, nawet z przyjaciółką i po tym wiem jak ważny jest dla mnie...No i ponawiam pytanie... myślicie, że to zdrada albo że on będzie myślał, że to zdrada?

Gość Perr
Sex z przyjaciolka to tez nie jest zdrada. chetnie bym popatrzyl ;]

Gość gadfgsfgsfs
nie wiem dlaczego, ale jeśli dziewczyna zdradza faceta z innym facetem to jest szmatą nic nie wartą, wstrętną, parszywą i nadaje sie jedynie do burdelu. natomiast jak dziewczyna uprawia seks z inną dziewczyną to wcale nie miałbym nic przeciwko, chętnie bym popatrzył, ew poboawił się z obiema :D

Gość akanamaka
o matko co za problemy....dzieci w a fryce nie maja co jesc a tutaj czy lizanie z przyjaciolka to zdrada, no prosze....

Gość eoeoeoeoeoeo
ALE JA NIE MÓWIĘ O SEKSIE tylko o zwykłym całowaniu się no proszę was.... -.- chciałam znać waszą opinię na ten temat i wybacz, ale dzieci w Afryce to nie jest moja sprawa, a skoro Ciebie tak to martwi to rusz dupę i zawieź im jedzenie zamiast siedzenia przed komputerem

Gość eoeoeoeoeoeo
siedzieć*

Gość akanamaka
i wlasnie to robie. codzienjnie wysylam paczki. Chcialam Ci tylko wielkosc problemu uświadomic. Oczekujesz rozgrzeszenia?/ sama pwoinnas sie zastanowic czy to dla Ciebie oznacza zdarde a nie nas pytac o to. tyle opinii ile punktow widzenia. no calowalyscie sie i okej, zalezy jak Ty to traktujesz, jako zabawe spoko? akurat calowanie sie dziewczyn jak to pokazaly inne opinie wzbudza bardzie podniecenie i zainteresowanie niz oskarzenia o zdrade.

Gość eoeoeoeoeoeo
Tak więc cieszę się, że to nie było bezpodstawne(mam na myśli Afrykę). Powracaj do tematu, przecież przedstawiłam mój punkt widzenia, ale każdy z nas ma inne wyobrażenia na ten temat i chciałam poznać ogólną opinię bo sama jedna niestety jej sobie nie stworzę. Moim zdaniem to nie była zdrada, a zabawa, ale nie jestem przekonana czy on też uzna to za zabawę. Mam jednak również nadzieję, że nie będzie nazbyt ucieszony z tego powodu oO I szczerze współczuję gadfgsfgsfs, bo to już był konkret...

Gość gadfgsfgsfs
Wiem, wiem, jestem zboczony ale ten temat spowodował u mnie zastanawianie się jak by wyglądał francuski, głęboki pocałunek z dziewczyną, która wcześniej lizała tzipkę koleżanki :D

Gość eoeoeoeoeoeo
No nie powiem, że nie jesteś ;d I życzę Ci żebyś się kiedyś przekonał ;p

Gość gadfgsfgsfs
dzieęęki, mam nadzieje że się spełni, ale dziewczynę nie prędko będę miał, oj nieprędko, przez szmate którą miałem do niedawna. a Ty sie nie masz czym przejmować, to z koleżanką to nie zdrada :P

Gość jasne.........
facet będacy w zwiazku bzyknie drugiego to też nie zdrada, no bo niby co się stało? heheeh ;D

Gość gadfgsfgsfs
z facetami to to tak kolorowo nie wygląda, bo facet z facetem jakoś choojowo wygląda. Natomiast panienka z panienką całkiem fajnie :D

Gość eoeoeoeoeoeo
JA NIE MÓWIĘ O SEKSIE ! LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ (jasne.......)

Gość jjhjgjhgjgjgjhg
Mialem kiedys taka przygode z przyjaciolka. Ona miala kogos, ja o tym nie wiedzialem, ale lubila sie ze mna calowac, przytulac i spotykac. Dla mnie to jest zdrada i nie chcialbym byc na miejscu jej faceta.

Gość gadfgsfgsfs
Wiem, wiem, to tylko my, lekkie zboki tak sobie dywagujemy. Słuchaj, przyznać się możesz, choc moim zdaniem nie musisz. Jeżeli jednak chcesz to Twój chłopak nie powinien jakoś ostro zareagowac, ja choć zostałem zdradzony, akurat do tego co Ty opisałaś byłbym zdecydowanie obojętny, a nawet zaciekawiony czy było fajnie. NIe masz sie czym przejmować moim zdaniem :p

Gość Supremus Dux
Nasza opinia. Uważamy, że jesteś jebnięta.

Gość JJ
Zrobiłaś coś z czym się źle czujesz. Jeśli powiesz, chłopakowi - to w jakim celu. Pomyśl proszę, co chcesz uzyskać. Znasz go - wiec wiesz jak zareaguje. Ja wychodzę z założenia że jak ktoś nagrzeszył (czyje że zrobił coś nie tak) to niech sam cierpi. Po co wciągać to innych. Oczywiście co innego jak sam zapyta. To wtedy już masz dylemat prawdziwy. I wtedy musisz podjąć decyzję co powiedzieć i jak. Proszę, zastanów się w jakim celu chcesz mu powiedzieć. Są takie tajemnice których wyjawienie nie pomaga. Ludzie nie zawsze chcą 100% prawdy do szczęścia. Jacek J.

Gość eoeoeoeoeoeo
W jakim celu? Chcę żeby nasz związek opierał się na prawdzie i nie chcę zatajać przed nim jakichkolwiek rzeczy... Gdyby to nie był mój chłopak tylko zwykła osoba pewnie zdecydowałabym się cierpieć sama, ale że jest kim jest to poniekąd mówi samo za siebie... JJ mogłabym poznać Twoją opinię na ten temat? Czu uważasz to za zdradę?

Gość JJ
Nie wiem czy to zdrada. To pytanie do Twojego faceta - czy on uzna to za zdrade. Nie znam go wiec może uznać to za : - tragiczną zdradę i cię rzucić - coś średnio strasznego, pomarudzi, pokłoćicie się raz a za kilka msc zapomnicie - coś smiesznego - coś ekscytujacego (moge popatrzeć jak to robicie) Niem wiem czy to dla niego bedzie zdrada. Ty go najlepiej znasz. Pomyś jak zareaguje, jakie będą jego pytania. Spróbuj sobie wyobrazić czy po tym jak mu się wyżalisz wasz związek bedzie lepszy, gorszy, taki sam ? Może go krecą całujace się kobiety, może go to brzydzi. Czy ja uważam to za zdradę - nie powiem, nie jesteśmy w zwiazku, nie znam Cię, nie znam twojej kumpelki. Siemka !