Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5jj75j57j

co ile chodzicie do dentysty??

Polecane posty

Gość gość
Dajcie spokój z tymi dennymi reklamami kliniki gdzie za zwykłe wypełnienie biorą tyle co w niereklamowanym gabinecie za kanałówkę. Płaci się tam za reklamę i nic więcej, a gabinet jak każdy inny.

Gość gość
Spokojnie własnie dobry gabinet i Klinika jest najlepszym miejscem i własnie jesli chodzi o skuteczne wylecznie zębów i nie tylko.

Gość gość
A co ile na taki typowy przeglad zebów ? Raz na rok czy na pół roku ?

Gość gość
Ja staram sie juz tego pilnowac i jednak chodzić pół roku do dentysty. To jest jednak bardzo wazne.

Gość barkos
Dwa razy do roku chodzę do http://dentlux.pl/ i całkiem fajnie na tym wychodzę, bo ostatni raz leczonego zęba miałam 4 lata temu - systematyczność robi swoje, ale też ogólnie dbam o zęby, dietę również mam w miarę rozsądną.

Gdy nie mam żadnego dodatkowego leczenia to dwa razy do roku na usuwanie osadu i kamienia do Kliniki Odent w Warszawie. Na szczęście nie mam większych problemów z zębami, ponieważ po prostu dbam o swój uśmiech, a raczej mój dentysta :) Wartościowa dieta, aktywny tryb życia - to wszystko wpływa na zdrowie. Do tej Kliniki zaprowadziłam również mojego męża, który z zębami nigdy nie miał łatwo (problem z dzieciństwa). Na szczęście teraz wszystko idzie ku dobremu i dentysta naprawdę wkłada w to sporo pracy, ale jest duża różnica :). O zęby trzeba dbać, w końcu to nasza wizytówka :).

Gość gość
Wiecie moze ile kosztuje tam przegląd zebów u dorosłego i przy okazji wyczyszczenie z kamienia ?

Gość gość
Tak naprawdę wiele zależy od genów, jak ktoś mam mocne zęby i średnio o nie dba i tak jest w lepszej pozycji od tego, co staje na głowie i robi wszystko, aby je mieć zdrowe. Ot, nie ma sprawiedliwości na tym świecie :(

Gość gość
Raz na rok jeśli nic się nie dzieje; nie wydaję ani grosza, bo mieszkam w normalnym kraju, gdzie ubezpieczenie wszystko finansuje.

Gość gość
I bardzo dobrze ze wybieracie takie gabinety bo ja zaczęłam sie leczyć w ramach NFZ i powiem szczerze ze bardzo załuje i przechodze znowu na prywatne leczenie.

Gość gość
a i tak wszyscy zdechniemy, zdrowe piękne zęby nie pomogą

Gość gość
Rewelacyjny lekarz, do tego świetny stomatolog. Sama klinika robi naprawde bardzo duże wrazenie. Sama musze przyznać ze ja okropnie boje sie dentystów, ale tutaj mozna smiało powiedzieć ze leczenie zebów to przyjemność.

Gość gość
Myślę, ze raz na rok jest ok. Ja tak chodzę i nie widzę potrzebę, by częściej. Moja dentystka też nic innego mi nie zaleca a to bardzo dobra lekarka - http://gzmedica.pl/stomatolog/ Najprościej pytać dentystów.

Temat dentystów jest dla mnie bardzo przykry. Był taki okres że nie dbałem o zęby ale i na dentystów partaczy trafiałem. Mam już plombę w każdym tym szerokim zębie (trzonowe, przedtrzonowe, osemki). Źle mi z tym faktem że tam jest ciało obce. Wolałbym mieć w 100% swoje zęby. Czy jest szansa że jak będę dużo szczotkował zęby dobrymi i drogimi pastami to mi odrośnie to co zostało przeżarte przez próchnicę a potem wywiercone przez wiertło?

Gość gość
Ja akurat mam pakiet w LuxMed, wiec też bez najmniejszego problemu jesli chodzi o taką opiekę stomatologiczną.

Gość gość
Jesli chodzi o Warszawe to polecam Eurodntal ul. Andersa 15, Warszawa. Mega profesjonalna klinika i zdecydowanie godna polecenia. Chodzimy tam cała rodziną. Ostatnio zapisałam sie na wybielanie zębów. Mam nadzieje ze efekt będzie super.

Gość gość
Jesli o mnie chodzi to na pewno wazne jest też to aby trafić do dobrej kliniki stomatologicznej. A w Krakowie na pewno taką własnie jest ta http://www.dentist.com.pl/ Polecam dr Żarowa.

Gość gość
Ja staram sie chodzic raz na pół roku. Mam pakiet w LuxMed wiec po prostu z tego korzystam. Wam równiez polecam.

Gość gość
Jeśli trafisz do tak dobrego gabinetu stomatologicznego jak ten powyzej to rzeczywiscie mozesz miec 100% pewności ze jednak wybralas najlepiej i jesteś tez pewna ze Twoje zęby bedą dobrze wyleczone.

Gość gość
A ja klinike dr Żarowa Dentist. Już kilkakrotnie leczyłam tam właśnie zęby i jestem naprawde bardzo zadowolona. Teraz chce sie zapisac na czyszczenie zębów.

Ja chodzę co roku, chociaż na szczęście ostatnią plombę miałam robioną chyba ze 4 lata temu :D

Gość gość
A ja klinike dr Żarowa Dentist. Już kilkakrotnie leczyłam tam właśnie zęby i jestem naprawde bardzo zadowolona. Teraz chce sie zapisac na czyszczenie zębów.

Gość gość
Moze spróbuj z pakietem w LuxMed. To dla mnie mega dobre rozwiązanie i wygoda . Bo tutaj własnie korzystam i z lekarza internisty, specjalistów ale i stomatologa.

Co pół roku, jak ktoś ze śląska, to polecam cental care w Tychach, w końcu normalni dentyści mi się trafili, a nie... terro-ryści :D