Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej, spóźnia mi się okres 9 dni. mam wszystkie typowe objawy zblizającego się okresu ( bolą mnie piersi, krzyże i pobolewa mnie brzuch). Tyle że te objawy mam od kilku dni, a okresu jak nie było tak nie ma :/ ten miesiąc miałam stresujący, ciężko też pracowałam. wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czy mogę być w ciaży?

Gość kirek1125
a ruchałas sie ?? spuścił sie czy zapomjioałas o antykoncepcji idiotko :)

Gość :)))))))))))
pewnie ze mozesz ale na moje oko napewno nie jestes. sama mowisz ze mialas stresujacy etap w pracy a to tez wplywa na to ze okres moze sie opoznic.jestes juz 9 dni po spodziewanej miesiaczce wiec test powinien to pokazac. czekaj cierpliwie :) a jak chcesz miec pewnosc to zrob hcg beta

tylko że mi zawsze @ spozniala sie max 5 dni... a mialam chyba bardziej stresujace miesiace. w dodatku niepokoi mnie bol brzucha i piersi ktory mam juz od kilku dni. zawsze brzuch bolal mnie jakies pol godz przed @...

tylko że mi zawsze @ spozniala sie max 5 dni... a mialam chyba bardziej stresujace miesiace. w dodatku niepokoi mnie bol brzucha i piersi ktory mam juz od kilku dni. zawsze brzuch bolal mnie jakies pol godz przed @...

jak okres sie spóźnia juz 9 dni i test negatywny to raczej nie jesteś