Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany123456789

Dziewczyny pomóżćie !

Polecane posty

Witam . Otóż mam mały problem . Piszę z pewną dziewczyną od jakiegoś czasu i jest genialną osobą ze wspaniałymi cechami . W moim odczuciu jest idealna . Z wyglądu też się sobie podobamy i nie ma z tym żadnego problemu . Mogłoby się wydawać , że jest idealnie ale jednak nie do końca . Mianowicie ja mam 170 cm a ona 183 . Ona nie widzi z tym problemu jednak ja się obawiam , że może to wyglądać groteskowo i smiesznie . Czy był ktoś w podobnej sytuacji ? jak myślicie co robić czy to zwyczajnie jakieś urojenia z mojej strony ? z góry dziękuje za każdą opinie . Ja mam 18 a ona 17 lat .

Gość xxNatkaxx
Prawdę mówiąc, wygląda to trochę groteskowo. Wiadomo, że lepiej jak dziewczyna jest niższa od mężczyzny. Jednak, jeśli się dogadujecie i się sobie podobacie, to myślę, że takie coś nie powinno być przeszkodą w budowaniu dalszych relacji. Przecież najważniejsze, ze będzie Wam razem dobrze.

Nikt nie miał takiego czegoś ? Nikt nie pomoże ?

Gość dfv
to nieistotne. nie przesadzaj. ciesz się, ze znalazłeś sobie laske :)

W jakim my żyjemy stereotypowym świecie. ! eeh . bo dziewczyna powinna być niższa . ;] Boże .. skoro się dogadujecie i jest wam razem dobrze to ja Ciebie wgl nie rozumiem . ; D co ma wzrost do szczęścia. ; ] ??? odpowiedz .

Gość luba twa ma i twa
Dziewczyna zapytała chłopaka: | "Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00. | Jeżeli nie roześlesz tego, do przynajmniej 20 | | osób w ciągu 10 minut

Gość xxNatkaxx
Mi nie chodzi o stereotypy, ale lepiej wygląda, jeśli to mężczyzna jest wyższy. Zaznaczam jednak, że to przecież nie jest coś, co miałoby być przeszkodą do bycia razem.

wygląda , nie wygląda . mam znajomych - ona wyższa on niższy i ogólnie nawet fajnie to wygląda .. on taki cwaniaczek ogólnie z wyglądu , a ona jak modelka .. normalnie film jak gdzieś ich widzę .. ;]

Widzę koleżanko Monion , że zadebiutowałaś na moim temacie ;) życzę powodzenia ;) a wracając do tematu no to właśnie tego się obawiałem ;) Ale tak jak pisałem wcześniej dla niej to żaden problem przynajmniej tak mówi a nie mam powodu by jej nie wierzyć bo jest zbyt wartościową osobą na to . No więc dziękuje CI , że zechciałaś jakoś pomóc . Doceniam to :)