Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samon3467

Temat na dzisiejsze popołudnie i wieczór dla kobiet :-)

Polecane posty

Gość samon3467

Na początku pozdrawiam wszystkie kobiety :-) wogóle bo Wy w sobie macie takiego że faceci by skoczyli za Wami w ogień ;-) ok koniec podlizywania i przejdźmy do sedna tematu :-) Ostatnio czytałem ciekawy artykuł o fantazjach i marzeniach erotycznych kobiet :-) według jakiejś tam ankiety stwierdzono że kobieta marzy o seksie w miejscu publicznym, z dwoma facetami, i co mnie bardzo zdziwiło o udawanym gwałcie ze swoim partnerem :-) czy płeć piękna naprawdę ma takie fantazję czy to tylko wymyslony artykuł? :-) a może Wy sie podzielicie swoimi fantazjami erotycznymi? ;-) rozwinmy ten temat :-)

Gość danna yoko
a po co ci to?

Gość samon3467
chcę sobie śmigłem zakręcić, potrzebuję inspiracji:) to jak?

Dwóch facetów spox, udawany gwałt jak najbardziej spox, miejsce publiczne nie Rozwinęłam temat :p Mam 26 lat, mężatka.

Gość excelence126
w miejscach publicznych to ja już swoje zrobiłam i nie marzę na ten temat, fantazjuję o dwóch facetach ale tak naprawdę to bym tego nie zrobiła

Gość no co ty nie wiesz?
przecież każda kobieta marzy o tym, żeby spróbować seksu z drugą kobietą, no i żeby np. jej przyjaciółka przyłączyła się do niej i jej męża - to takie podniecające dla kobiet. Dlatego przyjaciółki ciągle chodzą przy sobie nago, razem się kąpią i nie przeszkadza im to.

no co ty nie wiesz? - oczywiście, nawet kiedy moja przyjaciółka przychodzi do mnie, otwieramy wszystkie okna, żeby okoliczni mogli podziwiać nasze wdzięki. Wtedy wpada mój nagi mąż, chwytamy się za ręce i pląsamy w kółeczku.

Gość samon3467
:-)

a najbardziej marzy o udawanym gwałcie przez dwóch facetów w miejscu publicznym.

Gość ffdffgfgfg
nie, nie mam takich chorych fantazji

Gość bgbgbnhynh
nigdy w życiu żaden udawany gwałt :O🖐️ zawsze mnie koorva śmieszy to uogólnianie, jak jakaś jedna lub kilka o czymś fantazjuje to nie znaczy wszystkie 🖐️