Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

Tort do łóżka

Polecane posty

Gość mychaaaa

moj facet ma niedlugo urodziny. Nie wiem kompletnie co mu dac... ja mieszkam z rodzicami wiec to tez utrudnia niektore rzeczy. Ciuchy odpadaja bo pracuje w brazny gdzie ma firmowe za 5zl,, perfumow ma pelnp, ost nawet kupil. Myslalam nad tortem ktory sama bym zrobila taki mniejszy i mu przyniesc rano do lozka:) albo cos w tym stylu. Ewentualnie wyjazd ale nie mam kasy bardzo. Myslalam zeby zabrac kocyk, patrzec w gwiazdy, zabrac winko. Ale nie wiadomo tez jaka bd pogoda....

Gość mychaaaa
macie jakies pomysly ? :) najlepiej cos fajnego, ale pisac mozecie wszystko

Gość mychaaaa
podpowiedzcei cos tort rano do lozka i teraz nie wiem czy taki pikniczek zrobic w nocy po 12 jak juz bd jego ur i wtedy kocyk, winko i np koreczki z owocow czy w jego uroidzy ale tak pod wieczor przy zachodzie slonca? tylko z tego oc patrzalam na pogode 1sza opcja bylaby lepsza

Gość majakata
TO SWIETNY POMYSL|! SAMA BYM NA NIEGO NIE WPADLA. COKOLWIEK Z TYCH 2 RZECZY BYS NIE ZROBILA I TAK BEDZIE MIALA NIEPSODZIANKE.

Gość mychaaaa
dzieki :) tylko boje sie o pogode ... bo nawet jesli wybralabym opcje z noca to wtedy niebo musiaoby byc bez chmurek, gwiazdy ladnie i ksiezyc zeby bylo cos widac

Gość mychaaaa
up ;p