Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 first time

Pierwszy raz

Polecane posty

Go艣膰 first time

Witam, mam 17 lat, kole偶anka r贸wnie偶 17 lat i tu si臋 zaczyna problem, pono膰 mia艂a juz duzo partner贸w a ja jeszcze ani jednej partnerki, nie wiem dokladnie jak mam to robi膰, znaczy wiem jak ale przyda艂y by mi si臋 wskaz贸wki od do艣wiadczonych PA艃 najlepiej, czy mam j膮 rozbiera膰 i ca艂owa膰 jak pie艣ci膰 wiecie Panie :) z g贸ry dziekuje i Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
to偶 ty za m艂ody na seks dzieciaczku. id藕 sko艅cz szko艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 first time
nie pytam czy mlody czy nie tylko prosze o porady :) a ze szko艂膮 dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosta艂es ojcem
j.w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
no chyba chory jestes, kto bedzie takich porad udzielal dzieciakowi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 first time
...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marica15487
Zerwij z niej ciuchy i rznij w poprzek chlopie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iufhs
sdfdssdfsdfsdfsdf do swojego dziecka w wieku 17 lat te偶 b臋dziesz mia艂/masz/mia艂e艣 takie samo podej艣cie? To gratuluje. Og贸lnie zawsze trzeba kobiete "przygotowa膰" do seksu. Niekt贸rym wystarczy tylko chwilka, innym wi臋cej czasu. Wa偶ne jest aby by艂a mocno podniecona, im bardziej, tym lepsze wrazenia. Wi臋cej nic nikt nie powie bo to Ty musisz j膮 wyczu膰. Wie, 偶e to Tw贸j pierwszy raz? Je艣li nie, to mo偶e by膰 rozczarowana, bo NIKT za pierwszym razem nie jest idealny. Jednemu lepiej wyjdzie innemu gorzej. Nie stresuj sie przede wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
iufhs no nie przesadzajmy, 17 lat ledwo co z gimnazjum wyszedl. seks to tez odpowiedzialnosc a nie tylko zabawa. to malolat. radze ci zebys reka sobie pomogl gapiac sie na film anizeli tego probowal bo za mlody zes i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iufhs
sama zaczyna艂am w tym wieku. By艂am w 2 klasie liceum a nie ledwo po gim. Ty chyba jeste艣 po 40 skoro tak piszesz. Wszystko Ci si臋 zatar艂o. (ps. jestem z tym facetem do dzi艣) My艣le, 偶e u艣wiadamianie nie jest bezzasadne. Oczywi艣cie nie zapomnijcie o gumach!!! Nie wierzcie w kalendarzyk, bo sie przejedziecie!!! W sumie to takie co艣 powinnam napisa膰 :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
nie jestem po 40. np tabletki antykoncepcyjne maja wieksza skutecznosc jesli juz. ale 17 lat to za malo na seks ludzie powariowaliscie czy co?!?!? co za czasy ja pier do le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iufhs
tabletki jak najbardziej, ale nie w tak m艂odym wieku. Wiem co m贸wi臋 :) Dlatego zaproponowa艂am gumy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
tabletki nie w tak mlodym wieku... to co, ryzykujemy gum膮? skoro tabletki nie w tak mlodym wieku znaczy to, ze seks nie jest dla dzieci. sluchaj kolego 17nastoletni ktory pragnie uprawiac za wszelka cene seks. z kolezanka chcesz sie przespac. ponoc miala wielu partnerow. niewiadomo czy to prawda, ale jesli prawda, to czy nie razi cie taka szmata? gowno wiesz o odpowiedzialnosci. niewiadomo chlopcze z jakim ona towarzystwem spala. skoro tak mowi ze spala z wieloma to nienajlepiej o niej swiadczy. a jesli chce sie z toba przespac to widac ze spi z byle kim, z kolegami, ze znajomymi. jest nieodpowiedzialna. zlapie kiedys jakiegos syfa. ty tak samo jestes glupi skoro chcesz spac z taka dziewczyna. poza hormonami trzeba miec rozum w glowie. przezyj to z kims kto tego bedzie wart, z kims wyjatkowym a nie z glupia idiotka maloletnia. no chyba ze chcesz jakiegos wirusa zlapac to prosze bardzo. niewiadomo kto spal z nia. jak sie puszcza na prawo i lewo to zlapie w koncu syfa, jesli juz nie ma czegos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 first time
nie chodzi艂o mi ze z wieloma, ale ze pare razy to robi艂a z JEDNYM! ty to c hyba pamietasz jeszcze czasy 60 jak si臋 sz艂o na siano... teraz tzreba si臋 nie ma艂o natrudzi膰 :) dziekuje za wskaz贸wki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iufhs
je艣li masz jeszcze jakie艣 pytania, to pytaj, w miare mo偶liwo艣ci odpowiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdssdfsdfsdfsdf
napisales ze ,,ponoc miala juz wielu partnerow" mam 20 lat. w ktorym roku sie urodzilem? no ;] nie jest porzadna dziewczyna ani ty porzadnym chlopakiem. i skoro z toba chce spac, a ty jestes kolega, to ch u j wie z kim ona spala. niewiadomo czy mowi prawde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 First time
sorka ale g贸wno Ciebie to obchodzi z kim spa艂a i z kim bedzie spa艂a i czy jest porz膮dna czy nie.. jestesmy ju偶 po艂 roku razem wiec za przeproszeniem odpierdol si臋! a Pytanko mam, jakie pieszczoty an poczatku stosowa膰?( gra wstepna)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewymagaj膮ca
Na pocz膮tku porozmawiajcie na temat antykoncepcji. P贸藕niej mo偶esz zapro艣i膰 j膮 do domu na jaki艣 film. Zga艣cie 艣wiat艂o i ogl膮dajcie go le偶膮c w wsp贸lnym 艂贸偶ku. Podczas tego filmu pozw贸lcie sobie na r贸偶ne emocje: rado艣膰, 艣miech... Niech zacznie si臋 to niewinnie przytulenie, dotyk zaproponuj wymaowa膰 jej plecy. Nich dziewczyna obcuje z dotykiem (czu艂ym, ciep艂ym, delikatnym).Podczas mas膮偶u mo偶esz na ni膮 wej艣膰 to znaczy jak ona b臋dzie le偶a艂a na 艂贸偶ku na brzuchu. P贸藕niej zapytaj si臋 czy ona chce 偶eby艣 ca艂owa艂 jej cia艂o. Pytaj si臋 czy chce i czy mo偶esz cokolwiek zrobi膰. Akceptuj to co m贸wi. Wyczuj czy jest podniecona je艣li nie nie nie r贸b nic na si艂e! Je艣li tak no to zak艂adaj gume i jed藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdesfgdsef
"tabletki antykoncepcyjne maja wieksza skutecznosc jesli juz" Oszala艂e艣! Daj膮 z艂udne poczucie bezpiecze艅stwa, a potem m艂odzi 艂api膮 syfa i inne cholerstwo. Tylko prezerwatywy. Jak gumka p臋knie to ten raz zawsze mo偶na potem kupi膰 odpowiedni膮 tabletk臋 przeciw ci膮偶y. Na niekt贸re choroby weneryczne nie kupisz nic. Wsp贸艂偶yj膮c cz臋sto bez gumki mo偶na si臋 przejecha膰 na partnerze/partnerce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koniec 艣wiata. -_0
"niewiadomo czy to prawda, ale jesli prawda, to czy nie razi cie taka szmata? gowno wiesz o odpowiedzialnosci. niewiadomo chlopcze z jakim ona towarzystwem spala. skoro tak mowi ze spala z wieloma to nienajlepiej o niej swiadczy. a jesli chce sie z toba przespac to widac ze spi z byle kim, z kolegami, ze znajomymi. jest nieodpowiedzialna." Namawiasz ich na tabletki, a wypisujesz takie bzdury... Poza tym spadaj go艣ciu! Dla kobiety po tabletkach seks nie jest tak dobry jak bez tabletek. Wiem co m贸wi臋. Tylko jak si臋 nie bierze hormon贸w to jest prawdziwa chcica na faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koniec 艣wiata. -_0
My艣l臋, 偶e na pocz膮tek najlepiej jak b臋dziesz j膮 d艂ugo ca艂owa艂 i maca艂. Mnie zawsze najbardziej w grze wst臋pnej pobudzaj膮 poca艂unki i dotyk. Nawet nic wi臋cej nie trzeba. Jak ju偶 b臋dzie mia艂a mokro to wszystko powinno by膰 dobrze. W sumie jedyne jak to mo偶esz zepsu膰 to wej艣膰 za wcze艣nie. Reszt臋 mo偶na wybaczy膰, bo zgracie si臋 dopiero po kilku razach. I autorze nie s艂uchaj sdfdssdfsdfsdfsdf bo to chamid艂o. Prawdziwy m臋偶czyzna nigdy by tak nie艂adnie o kobiecie nie napisa艂 jak on o twojej dziewczynie. Wida膰 co sob膮 reprezentuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 17 lat to za ma艂o?
wi臋c kiedy? za rok b臋dzie optymalnie? a mo偶e za dwa lata? jestem zdania, 偶e skoro czuje si臋 gotowy to na co ma czeka膰? nie przejmuj si臋 tym gadaniem! ja wystartowa艂am maj膮c 16, teraz mam 23 i zupe艂nie nie 偶a艂uj臋! :) dalej jeste艣my razem :))) co prawda m贸j pierwszy raz nie by艂o osza艂amiaj膮cy pod wzgl臋dem obeznania w temacie, techniki i dozna艅 fizycznych bo obydwoje byli艣my zieloni ;) za to by艂 wielk膮 bombom emocji :))) a przez 7 lat naby艂am troch臋 do艣wiadczenia, wi臋c te偶 mo偶e uda mi si臋 jako艣 Ci pom贸c! :P co do zabezpieczenia polecam prezerwatywy! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koniec 艣wiata. -_0
Mo偶esz te偶 popie艣ci膰 cipk臋 na pocz膮tek przez rzeczy podczas poca艂unk贸w. Wtedy na pewno nie b臋dzie za mocno, ani za s艂abo. Trzesz r臋k膮, albo kolanem. Wtedy na pewno szybciej b臋dzie chcia艂a przej艣膰 dalej. Mnie to bardzo nakr臋ca. Do oralu te偶 mogliby艣cie przej艣膰, ale mo偶e to by膰 te偶 dopiero za kt贸rym艣 razem. Nie ma co si臋 denerwowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 17 lat to za ma艂o?
o tak, tak! zgadzam si臋 z wpisem wy偶ej - poca艂unki i dotyk :) poca艂unki wszelkiego rodzaju: od delikatnego muskania po gor膮ce, g艂臋bokie i mega nami臋tne. dotyk - delikatny, g艂askaj膮cy, ale jak czasem poczuj臋 stanowczy ton te偶 jest bardzo mi艂o i podniecaj膮co :) biust to te偶 strategiczny i nios膮cy przyjemno艣膰 punk (przynajmniej dla mnie ;) ) ale pami臋taj nie skupiaj si臋 na jednej "czynno艣ci" zbyt d艂ugo, bo to m臋czy膰 zaczyna i przestaje dzia艂a膰! a je艣li si臋 "przesuniesz" - jej reakcje os艂abn膮 (co przypuszczalnie znaczy 偶e wczesniej bylo przyjemniej) zawsze mo偶esz si臋 cofn膮膰 :) albo szuka膰 gdzie indziej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 17 lat to za ma艂o?
hehe w艂膮艣nie przeczyta艂am m贸j poprzedni wpis i widz臋, 偶e troch臋 chyba nakr臋ci艂am :P ale c贸偶, mo偶e mnie dobrze zrozumiesz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 First time
oki oki oki :) ju偶 co nieco wiem, nie raz ogl膮dali艣my ju偶 filmy i sie "dotykalismy, ca艂owalismy" ale wtedy zawsze kto艣 by艂 w domu, co prawda kazdy ma sw贸j pok贸j i jak ktos jest w gosciach to nikt nei wchodzi do pokoju, ale tak no... nei moge wiedzac ze mo偶e kto艣 wejsc. a teraz mam wolny domek do lipca, rodzenstwo wyjecha艂o rodzice r贸wnie偶 wiec mo偶na pr贸bowa膰, tylko zastanawia mnie to czy jak mi co艣 nie wyjdzie to jak zareaguje, w sumie to nei wiem co mog艂o by mi nei wyjsc, ale zawsze trzeba dmucha膰 na zimne. jakie pozycje proponujecie :)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 First time
a co do zabezpieczenia to prezerwatywy bo na nic innego si臋 nie zgadza, m贸wi艂a ewentualnie zeby w "danym momencie wyj膮膰" ale co to to nieeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewymagaj膮ca
Je艣li nie chcesz mie膰 problem贸w to nie g贸d藕 si臋 na "wyjmowanie'! Bo z tego s膮 bobasy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewymagaj膮ca
zak艂adaj gumy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewymagaj膮ca
Taniej od prezerwatyw wynis膮 was tabletki antykoncepcyjene np mikrogynon ok 10z艂, cilest

Udost臋pnij ten post