Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m*ka

MATA EDUKACJYNA od kótego tygodnia zycia

Polecane posty

kiedy wasze dziecko zaczeło zwracac uwage na przedmioty wokół siebie, ....od kiedy zaczełyscie uzywac maty ? jak sie sprawdziła ?

Gość mama.pyta
Ja kładłam mojego synka od 3 tygodnia jednak wiadomo dziecko tylko oglądało .. tak na prawdę zaczęło się bawić (wyciągać rączki) ok 3,5 miesiąca . A sprawdziła się tzn nadal sprawdza super . Szczególnie jak Igorek leży na brzuszku i próbuje rozmawiać ze zwierzątkami :)) Pozdrawiam

Gość mama synka i zaraz coreczki
Moj jakos tak kolo 2 miesiecy zaczal interesowac sie karuzela powieszona nad lozeczkiem. Od 2,5 miesiaca jakos, moze 3 zaczelismy klasc go albo na macie albo w lezaczku tez z takimi pierdolami, swiatelkami, grzechotkami ;) i potrafil naprawde dlugo sam soba sie zajac, dlatego ja osobiscie bardzo polecam takie maty, bo uwazam, ze swietnie wplywaja na rozwoj dziecka. Ja mialam Fisher Price Rain Forest.

Gość mama.pyta
ja kupiłam Mata edukacyjna WESOŁA FARMA, Canpol i tak jak pisałam świetnie się sprawdza, także polecam

Gość gość
Mój interesował się już mając tak 1,5 miesiąca

moja ma 3,5miesiącai od tygodnia zaczęła się interesować, wyciągać rączki, itd. wcześniej miałam wrażenie, że się tego bała

Mój miał może 5-6 tyg. jak go kładłam na macie, wiadomo- na początku leżał, miałam piłeczkę taką trójkolorową akurat nad jego głową, i to tej piłeczki podkakiwał jak dziki :) Jak mu zakręciłam piłeczką, mało nie wyskoczył z przejęcia, mieliśmy niezły ubaw :) Teraz ma 3,5 mca, zaczął się obracać i na macie się denerwuje bo zaczepia nogami o pałąki (mamy taką tylko z pałąkami, na dole na samej macie nie ma dodatkowych atrakcji). Leży na podłodze na kołdrze takiej rezerwowej, z zabawkami obok siebie. Ale może do maty wrócimy jak opanuje dzikie turlanie...

Gość moja ma 12 tyg
i lubi leżeć na macie. Kopie zabawki, macha rączkami i jej się podoba. Fajne są maty w których jakieś zabawki wydają dźwięk.