Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaAdasia

Ciąża po ciąży

Polecane posty

Gość MamaAdasia

Witam ! Czy są może jakieś świeżo upieczone mamy które znowu spodziewają się dzidziusia ?? W październiku 2010 roku urodziłam synka wiec ma już 8 miesięcy a ja właśnie dowiedziałam się że jestem w kolejnej ciąży która nie była planowana i strasznie boje się co mnie czeka z dwójką bobasków ( tylko proszę nie pisać że trzeba było się zabezpieczać bo nie o to tu chodzi )

Gość karjina
miedzy moim dziecmi jest 20 m-cy roznicy i z wlasnego doswiadczenia napisze, ze na poczatku jest ciezko...starsze dziecko, jest zawsze troche zazdrosne o mlodsze a do tego nie wiadomo kogo najpierw przytulac jak zaczynaja plakac...ja potrzebowalam 2-3 miesiecy, zeby jakos to wszystko ulozyc..

Gość MamaAdasia
Endlessly- Jestem pelna podziwu ze tak szybko zdecydowaliscie sie na druga dzidzie ... w ogole podziwiam wszystkie takie pary ;) Moj synek jest strasznie wymagajacym dzieckiem i nie spi mi po nocach ( bodzi sie nawet co pol godziny ) i ledwo zyje i to jest wlasnie najgorsze. Ostatnio z przemeczenia chyba stracilam pokarm. Boje sie o druga dzidzie :( nie wiem czy mogo nosic mojego 10kg klocka :(

Gość MamaAdasia
karjina- Mam nadzieje ze dam sobie tak samo rade jak Ty ;)

Gość SanSanSan
autorko mysle ze mozesz jeszcze nosic sporadycznie, ale wiadomo nie przez pare godzin ja kiedy zaszlam w 2 ciaze synek mial 17 miesiecy i tez go nosilam, po schodach na 4te pietro czasami poza tym zanim urodzil sie drugi maluch to pierwszy moze juz stac sie do tego czasu bardziej samodzielny, napewno tak bedzie

Gość MamaAdasia
Synek bedzie mial 1.5 roku jak urodzi sie drugie wiec takie dziecko z tego co wiem nadal jest wymagajace a moj skrab jest nadpobudliwy bo nawet nie moge mu przebrac pampersa bo nie bedzie przez chwile w miejscu . Mam nadzieje ze druga dzidzia bedzie taka jak ja jak bylam mala czyli super grzeczna i nic nie wymagajaca ;) Bo Adas jest caly tatus ( wymagajacy ) ;) A moze mi ktos powiedziec czy moje przemeczenie i brak snu moze zaszkodzic dzidzi w brzuszku ?