Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka :-)

zastrzyki na trąądzik

Polecane posty

Gość laurka :-)

czy ktoś z Was korzystał z tego typu leczenia trądziku? co o nim sądzicie. Chodzi mi o przypadki gdy trądzik jest przewlekły a wszelakiego rodzaju antybiotyki zawodzą? Czy wiecie też może ile kosztują takie zastrzyki i gdzie można je wykonac?

Gość majakata
Hej...slyszalam ze moja daleka kuzynka z rodziny miala cos takiego i znacznie sie jej poprawilo. jednak prosze Cie, wez acnenormin, to dorgi lek i o wiele bardziej sie oplaca, mialam rozognione policzki i duzo syfow. po tym opakowaniu (30 tabl chyba) zniklo mi niemalze polowa, czolo bez porownaania. on dziala na kazdego! mowie Ci, lepiej zainwestuj w to co mowie. ja tez myslalam o zastrzykach. aha moja pani d-og dala mi apteke gdzie kupilam to o dyche taniej.

Gość majakata
dodam, ze ja mialam te czerwone tabl lepiej je bierz..no i mialo byc aknenormin.

Gość majakata
ze wielu skotkow ubocznych mialam chyba tylko jeden, to ze mialam strasznie popekane usta, wyschniete, ze bylo je widac z daleka, dostajesz przy tym za darmo pomadke, ale ona malo pomaga. skora jest sucha wtedy, napewde sucha. rano to nawet czasami buzi nie musialam myc! a glowe to mylam co 2,3 dni. a ze jestem czysciochem, to co 2:) i to wieczorem! Po drugim opakowaniu mialam juz dobrze, pozniej byla przerwa, bo nadchodzilo lato wiec nie moglam. i potym jedno opakowanie i zaprzestalam bo buzdzet nie pozwalam ..ale i tak bylo okej:)

Gość majakata
gdzies ktos napisal ze on kosztuje jakies 160 zl. :O ja kupilam za 90. szukaj najtanszych aptek. jestem z sosnowca.(katowice) i kupilam w plejadzie.