Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandaaa768889

olewanie

Polecane posty

Gość amandaaa768889

cześć :) czy jeśli zacznie się olewać osobę, która uważa, że jesteście na każde jej kiwnięcie palcem,to ona to w ogóle zauważy?

Gość amandaaa768889
jest tu kto?

Gość pomaranczowy panicz
jasne że zauważy 🖐️

Gość amandaaa768889
i czy istnieje taka opcja, żer wtedy on zacznie coś robić ? ;]

Gość pomaranczowy panicz
juk mu choc troche zależy to zacznie, chyba ze jest niesmialy to nie zrobi nic bo uzna ze juz po wszystkim 🖐️

Gość amandaaa768889
jeśli byłby nieśmiały, to raczej by tak nie powiedział ;) Pomarańczowy, myślę,że mógłbyś mi dać rady ;)

Gość pomaranczowy panicz
coz jak mnie olewa dziewczyna ktora wczesniej biegala za mna to jasne że to zauważam, z tym ze ja wiem ze ona robi to specjalnie i nie robie nic zeby to zmienic, chyba ze mi bardzo zalezy ;) ale jesli facet nie ma zbyt duzo doswiadczenia to powinien sie zaintrygowac i cos zacząć dzialac. sprobój

Gość amandaaa768889
on się napewno nie domyśli, bo nie wie,że ja wiem o tym, że tak powiedział :) tylko że ja za nim nie biegałam :P on proponował spotkania itp, więc tak trochę sobie podkoloryzował... Ale powiedz mi...bo teoretycznie po tym co usłyszałam nie powinnam już nigdy się do niego odezwać pierwsza. Ale czy można pokazać olewkę piszą np na gg 1? - trochę zakręciłam, ale domyślisz się ;)

Gość pomaranczowy panicz
nie odzywaj sie pierwsza na gg, jak bedzie chcial zaproponowac spotkanie to powiedz ze teraz nie masz czasu, odwolaj kilka razy, wspomnij mimochodem o jakims koledze co sie kreci obok Ciebie - ale nie w sensie ze sie tym chwalisz tylko tak przypadkiem wspomij ;) powinno pomoc

Gość amandaaa768889
pomarańczowy - tak planowałam od początku właśnie :) bo on się jakiś tydz temu odezwał i coś tam gadał o spotkaniu i powiedział,że da mi znać. [ale wtedy nie wiedziałam o tym,co wiem teraz). Póki co nie odezwał się, a mi strasznie zależy, żeby pokazać mu,że się myli :)

Gość pomaranczowy panicz
to olewanie z Twojej strony musi w duzej czesci wyplywac naturalnie, jesli mocno chcesz pokazac ze go olewasz to nie wyjdzie 🖐️ zrob cos zeby o nim nie myslisz, spotkaj sie z jakims kolega fajnym na piwo/kawe, zajmij sie jakims hobby itp. jesli bedziesz siedziec i wciaz obmyslac strategie co robic to guzik z tego wyjdzie, on sie odezwie i polecisz uradowana jak mucha na lep ;)

Gość amandaaa768889
nieeee... bo strasznie mnie tym zniechęcił, więc musiałby się baaardzo postarać, żebym chciała się z nim spotkać. Ale masz rację, pora zacząć żyć swoim życiem. Podobał mi się, ale pora go olać.