Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona Beata 25

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zagubiona Beata 25

Nigdy nie myślałam, ze będę musiała zwracać się publicznie o pomoc ale znalazłam się w bardzo trudniej sytuacji życiowej. Do tej pory same sobie radziłyśmy, ale teraz niestety muszę prosić o pomoc. Opowiem wam swoją historię mniej więcej od początku. Wychowywała mnie mama, bo ojciec zmarł gdy miałam 6 lat. Obecnie mam 25 lat. Mieszkałyśmy z babcią w dwupokojowym mieszkaniu zawsze brakowało na wszystko ale dopóki babcia żyła dawałyśmy radę. Babcia zmarła dwa lata temu i zostałyśmy same. Nie stać nas było na zapłacenie czynszu. Z tego powodu mieszkanie zostało zadłużone. Mama wpadła w pułapkę kredytową. Wzięła pożyczki, których nie miała z czego spłacać, zaczęła płacić, pożyczkę pożyczką. Aż uzbierało się kilka. Zamieniliśmy mieszkanie na mniejsze w zamian za spłatę tamtego zadłużenia. Sporo na tym straciłyśmy. Mama miała problemy z chodzeniem, znalazła się w szpitalu. Lekarz stwierdził zaawansowaną cukrzycę, do tego stopnia, że musiała mieć amputowaną nogę. Teraz wymaga opieki, ja jestem bezrobotna bo ciężko u nas o pracę. Mama ma tylko rentę, ale to za mało na bieżące rachunki i opłaty, nie mówiąc o lekach i nie zapłaconych zaległych ratach pożyczek. Mamy dług ciągle rośnie. Doszło do tego, że z jednego banku komornik wszedł na rentę. Jeśli nie zaczniemy tego spłacać stracimy to mieszkanie które mamy, a jedzenie, leki, też trzeba za coś kupować. Bardzo proszę o finansowe wsparcie, pomoc w spłacie tych długów. Chętnie skorzystam również z jakiejkolwiek formy pomocy. To mój nr tel 603212692.

Gość dasella
wczoraj pisałaś, współczuję ale może pomysl, jak wybrnąć z kłopotów zamiast prosić o kasę na kredyty

Gość pewnie jakiś teleankieter
no nie wierzę, że w twojej miejsowości nawet sprzątaczek czy niań dla dzieci nie potrzebują :(

Gość nelka-1990
sprzedaj komputer :D

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
albo reklamuj tarota jak ta kurwa tarocistka

Gość Zagubiona Beata 25
Pisałam wczoraj to prawda. Ja nie mam kompytera, pisze od koleżanki. Pracy u mnie nie ma do sprzatania ulic nie chce mnie przyjąć to co mam dziwke z siebie robić jak mi proponują tu na forum?

stan pod włocławkiem w lesie tylko musisz bankowo cb radio miec - klienci wala od tylasa za taka kase ze szok

Gość Zagubiona Beata 25
Bardzo śmieszne naprawde

Gość Zagubiona Beata 25
dlaczego sam nie pójdziesz zarabiać w ten sposób?

wlasnie zarabiam i calkiem niezle zarabiam

Gość zarazzzzzzza24
a powiedz mi skąd jestes??