Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz_ceremoni_weselnych

Polecane sale - tylko pod Warszawą

Polecane posty

Gość mistrz_ceremoni_weselnych

Jak w temacie: Zbierzmy w jednym miejscu sale ale tylko pod Warszawą - pod uwagę bierzemy - okolicę - cenę - obsługę Oceny w skali od 1 do 10

Gość Zośka_M
To ja może sie wypowiem jak pierwsza (już pisałam w poprzednich tematach) Miejsce - Hotel Windsor Lokalizacja - Jachranka - 30 km od Warszawy nad zalewem Zegrzyńskim Ceny - od 80 do 250 zł za osobą Obsługa - profesjonalna, bardzo miła Ocena: 9/10

Gość męzatka od maja
Ja polecam Hotel Palatium - http://www.palatium.pl/ też ok. 30 km od W-wy, przy trasie katowickiej. Cena poniżej 200 zł można mieć naprawdę wypas jedzonko, bez ukrytych kosztów i masę innych dodatków które wchodzą w tą cenę, a na innych salach trzeba za takie rzeczy oddzielnie płacić... Jedzenie tak jak pisałam pierwsza klasa, kelnerzy super- z jednej strony nie rzucają się w oczy, z drugiej mają wszystko pod kontrolą, menadżer Pan Karol - człowiek, który we wszystkim pomoże, doradzi bez nastawienia, że za każdą pomoc trzeba będzie dopłacać - w trakcie wesela sam wszystko nadzoruje. W skali od 1 do 10 dajemy 11 - nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca