kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Hej może ktos mi pomoże ,dzisiaj robiłam test wyszły mi dwie kreseczki:) zawsze kiedy pojawiał sie okres, albo dzien przed nim znikał ból piersi i miałam zawsze sucho przed @ a wiem ,że jestem w ciąży i boł piersi zniknał i mam cały czas sucho ? nie rozumiem myślałam ,że powinnam mieć wrażliwe piersi i miec jakikolwiek śluz a tu nic i te piersi normalnie nie kumam boje sie o okres spoźnia mi się 3 dzien i test wykazał 2 kreski .... czy któras tak miala mam się czym przejmować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kizia mizia 7777777777777 Napisano Czerwiec 21, 2011 ja myslesz ze nie powinnas sie jeszcze martwic.u ciebie w sumie jeszcze za wczesnie na objawy .tak jak piszesz jestes 3 dni po spodziewanej miesiaczce. poczytaj sobie o pierwszych objawach ciazy.bol piersi tak jak mdlosci nie zawsze pojawia sie od razu.byc moze to ze bolaly cie piersi bylo spowodowane tym ze w tym czasie powinnas miec okres,teraz przeszlo i jak przyjdzie czas pojawia sie typowe objawy. ja jestesm po poronieniu i wiem ze jednym z objawow obumarcia ciazy jest wlasnie to ze piersi przestaja bolec ,ale jestem przekonana ze w twoim przypadku jest jeszcze za wczesnie.dla pewnosci zrob HCG bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Dziękuje za odpowiedz jutro ide na badanie krwi:.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ułłła................. Napisano Czerwiec 21, 2011 w ogóle mnie nie bolały piersi na początku ciąży. Nie pamiętam jaki był śluz. Jedynym objawem ciąży do 3 miesiąca był brak okresu. W 3 miesiącu przez 2 dni poranne mdłości. I tyle :) Na koniec urodziłam 4kg córkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ułłła................. Napisano Czerwiec 21, 2011 a poza tym skoro 2 dni po spodziewanej miesiączce to jesteś w 2 tygodniu ciąży a nie w 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Liczy sie od ostatniego okresu , byłam u lekarza nic nie zobaczył bo to normalne kazał mi przyjść za dwa tygodnie mówiłam kiedy miałam ostatni okres i powiedział ,że 4 tydzień, nie będę sie kłociła z lekarzem powiedział ,że tak sie liczy nie znam sie będe musiał sie jeszcze dużo nauczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kizia mizia 7777777777777 Napisano Czerwiec 21, 2011 masz racje.ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 No widzisz , bo tak mi powiedzia lekarz:) mam wizyte za dwa tygodnie i wtedy zapytam co z tymi moimi piersiami i w ogóle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nuszi18 Napisano Czerwiec 28, 2011 Kochaniutka, jakie wiadomosci? bo ja mam dokladnie tak samo jak ty i sie zaczynam martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 nie martw się mnie piersi zaczęły boleć dopiero w 8 tygodniu ciąży a teraz już jestem w 30:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach