Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k922

dziwny problem z brzuchem, co to?

Polecane posty

Gość k922

Cześć. Mam problem. Czasem miewam dziwne uczucie w brzuchu. Dokładnie w okolicach pępka(raczej na dole). Wyczuwam dziwna kulkę, którą bez problemu mogę nacisnąć i przesunąć(do góry, na dół). Dodam, że ogólnie brzuch jest taki ciężki. Ciągle go czuje, a jestem szczupłą dziewczyną. Mam też bóle brzucha, ale w odstępach czasu. Oczywiście nie jest to non stop. Pamiętam, że kiedyś też mogłam wyczuć coś takiego w brzuchu ( jak byłam młodsza, mam 19 lat). Zastanawiam się, czy to od stresu bo nie widzę innej możliwości. A jestem też dość nerwowa. Ostatnio miałam wiele egzaminów, teraz żyje pod wpływem stresu. Czasem budzę się zbyt wcześnie. Ale najgorsza ta kulka, pytam bo nei pierwszy raz mi się to zdarza w swoim życiu więc wkońcu muszę coś z tym zrobić. Jak myślicie, co to może być?

Opieka Medyczna już od 2,70 za dzień. Opieka Medyczna SIGNUM -24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku 800 placówek w całej Polsce pakiety opieki medycznej 3 lekarzy pierwszego kontaktu 26 lekarzy specjalistów konsultacje profesorskie 22 zakresy 230 rodzajów badań laboratoryjnych 25 zakresów badań diagnostycznych medycyna pracy 24h pomoc ambulatoryjna 24h wizyty domowe usługi pielęgniarskie profilaktyczny przegląd stanu zdrowia roczny bilans stanu zdrowia testy alergiczne prowadzenie ciąży szczepienia ochronne profilaktyka stomatologiczna 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych 24h transport medyczny 61 zakresów chirurgii jednego dnia. Dowiedz się więcej Marta Żalińska, 502-159-660, marta_zalinska@wp.pl

Gość k922
może ktoś pomoże?

Gość Twój Doradca
Może to powinien być lekarz?

Gość kuleczka :)
idz do lekarza, serio

Gość wodfs
To chyba normalna rzecz bo ja też wyczuwam w okolicach pępka taką kulkę, i też myślałam że może jakiś guz ale wątpie.. skoro ty też to masz to chyba normalne jest.. nie wiem sama..

jak najszybciej do lekarza, ja mysle ze to moze byc nawet przepuklina pepkowa, a wtedy nie ma zartow!! trzeba bedzie poprzeswietlac i wszystko bedzie jasne

Gość licwzsady
może jakiś torbiel trzeba usg jamy brzusznej wykonać

Gość sisisisis
może jesteś w ciąży?