Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refforma_..

Nie mam żadnych problemów ani pytań

Polecane posty

Gość refforma_..

więc bardzo proszę nie odpowiadać i nie doradzać. Mam kilka wniosków i refleksji, ale nie czuję potrzeby dzielenia się nimi Dziękuję

Gość refforma_..
a, zrozumienie też mi jest obojętne zupełnie.

Gość głupia pipooooo
to co tu robisz??

Gość refforma_..
badam zawartość absurdu w powietrzu :classic_cool: oczywiście, że nie jestem dziewicą, lata praktyki. A i Ty jak poćwiczysz to dasz radę cmoknąć się w pałę. Tymczasem spróbuj na jakimś koledze. Niesamowite doznanie

Gość Zapytujacy diabul
refforma, lata praktyki w burdelu co nie? :D Niesamowite doznanie co? :D Ty najwięcej o tym wiesz :D

Gość Zapytujacy diabul
refforma, jeszcze coś, jak postanowie sie rozprawiczyć w burdelu to może za 100zł opierdzielisz mi małą gałe, co? :classic_cool: bo w cipke cię raczej nie chce brać, bo rak prącia mi nie w smak :)

Gość refforma_..
Ty mały, głupi, biedny chłopczyku. Bozia Ci rozumku poskąpiła i bezczelnie chcesz na swoją permanentną głupotę żądać zniżki w burdelu? Ocknij się.

Gość Zapytujacy diabul
Nie no mam więcej kasy, ale nie wiem czy twoje usługi są więcej warte. Chcesz.. mozemy się potargować, ale wątpię żeby mi sie to opłacało :)

Gość refforma_..
O widzisz Ty. Puki co nie pracuję w burdelu :( Czerpię przyjemność z seksu bez pieniędzy. Wszystko za sprawą tego, że chodzę do łóżka z odpowiednimi mężczyznami, czego i tobie życzę :)

Gość Zapytujacy diabul
Nie, nie, nie. Czasy, kiedy ci płacili za seks przeminęły. Teraz nikt nie chce płacić to pieprzysz sie za darmo. Nie dalej jak za 5 lat ty będziesz musiała płacić. Life is brutal. :D

Gość refforma_..
Wiesz nie doceniasz mnie :) ja i za darmo potrafię być bardzo niemiła. Przepychanki z gówniarzami ,to ani moja pasja, ani sposób na zabicie czasu. KONIEC

Gość Zapytujacy diabul
A w zasadzie nie wiem co tu jeszcze robie. Chyba jestem tutaj z nudy. Zadałem pytanie ,,czy prawik może być z kobietą niedziewicą" no i może ze dwie osoby odpowiedziały poważnie, z czego jedna strasznie sarkastycznie. Do pewnego momentu myślałem że idzie tutaj rozwinąć jakąś dyskusje. Może ktoś by napisał coś co zmieniłoby moje podejście... a tak to rugam sobie jakąś mamuśkę, której za dopłatą i tak bym nie wyruchał.... ajjj kiepsko spędzony czas :D

Gość Zapytujacy diabul
refforma, jak koniec to koniec, mi też przepychanki słowne z mamuśkami jakoś nie leżą. A w to że potrafisz być niemiła to nie wątpię. Aczkolwiek czy aby bardziej ode mnie? Lepiej tego nie sprawdzać :D