Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona-herbata

facet zaprasza mnie co tydzień na spotkania ale

Polecane posty

ale nie wykonuje żadnego kroku moją stronę.Nie czuję się jak na randce tylko jak na zwykłym spotkaniu z kumplem. .. i już sama nie wiem, faktycznie traktuje mnie tylko jak koleżankę i spotyka się ze mną, żeby pogadać czy może mu się chociaż trochę podobam?:(

Gość jka,.odj92,s/as,j
moim zdaniem podobasz mu sie. gdyby tak niebylo, niezapraszal by cie. moze jest niesmialy, a moze mu zalezy i niechce wyjsc przed toba na takiego, ktoremu tylko fizyczne sprawy w glowie.

nie wiem, tzn on jest bardzo przystojny a ja nie jestem zbyt ładna dlatego pomyslałam, że może traktuje mnie tylko jak koleżankę:( no bo nie czuję, żeby to były randki,on nie zabiega o mnie, w zasadzie nie robi nic, świetnie się nam gada ale nie ma w tym żadnego uwodzenia, ne wiem jak to określić:( ehh

Gość teżtakijestem
podobasz mu się na pewno, tylko jest nieśmiały i boi się, że jak zacznie coś więcej robić to się przestraszysz i uciekniesz.

Gość jka,.odj92,s/as,j
jak jest fajnie na tcyh spotkaniach to umawiaj sie dalej, moze cos z tego bedzie. a jak niejest fajnie, to olej sprawe. moze on dotad terz spotykal sie z super laskami, skoro sam taki cudny, i moze daly mu niezle w dupe i uznal, ze wazny jest charaktera, nie wyglad lalki.

No właśnie obawiam się, że jestem dla niego tylko ko.leżanką:( myślę, że gdybym mu się podobała to jakoś nie wiem, okazywałby to, jakieś przypadkowe gesty,a on jest jakby zdystansowany. czyli mu się nie podobam

Gość 836363ggg.
moze dowartosciowuje sie Twoim kosztem,albo nie ma nic innego do roboty i umila sobie czas...wybadaj grunt ,bo nie warto tracic czasu dla kogos,kto ma nas gdzies

chyba cie pogrzało, że mam się o to pytać no jasne, lepiej miesiacami achodzic w glowe i wypytywac obcych ludzi na forum - way to go!

no ja nie mam zamiaru się zastanawiać miesiącami. po prostu jak uznam, że on mnie traktuje jak kumpelkę to też go bede tak traktować i nie bede sobie nim zawracać głowy.

Gość jka,.odj92,s/as,j
moze zalozyl sie z kims, ze np z taka brzydula przez jakis czas pospotyka sie. skad my mamy tto wszystko wiedziec; jestes niesprawiedliwa wobec nas

Gość jka,.odj92,s/as,j
ale po co to cisnienie? to juz niemozesz miec po prostu kolegi, znajomego? tzn ze jakbys miala faceta, niemiala byc zadnych znajomych ? to niejest normalne podejscie do zycia.