Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odludkowy odludek

czuje sie jak ODLUDEK w pracy

Polecane posty

Gość odludkowy odludek

Mam 26 lat koncze studia za 2 mies wychodze za maz Za ok 2 lata zamierzam urodzic dziecko najwazniejsza jets dla mnie rodizna milosc szacunek zaufanie i cieszenie sie sprawami dnia codziennego Lubie swoja prace ale nie zalezy mi na karierze przesuwaniu sie po szczeblach kierowniczje kariery uwazam ze gonienie za kasa to strara czasu wazne zebysmy nie biedowali i nie liczyli grosza do pierwszego Wole stawiac na poglebianie relacji z mezem na dobre wychowanie dziecka bo to sa wartosci i pieniadze tego nie zastapia Pozatym mam swoja pasje i chcialabym tez jej poswiecic troche czasu Srednia wieku w mojej pracy to 26-28 lat na 12 osob polowa to kobiety. Tylko dwie dziewcyzny sa zamezne facet zaden nie ma zony. O dzieciahc na razie nie mysli nikt wszyscy tylko doktoraty aplikacje kariera. Dziewczyny zamezne w domu prawie sie nie udzielaja to mezowie gotuja sprzataja mezowie sami tez wyjezdzaja na weekendy. I wiecie co kazdy mnie pyta jak to chcesz miec tylko mgr chcesz za 2 lata dziecko?? Jakby to jakas zbrodnia byla A ja jestem b szczesliwa wyciszona pelna energii szef mowi ze ja zawsze taka usmiechnieta natomiast oni nie wiecznie za czyms gonia podkladaja sobie swinie przychodza do pracy naburmuszeni i zlosliwi zawistni ze mnie spotyka w zyciu cos dobrego ze chodze taka szczelsiwa Ja jestem nienormalna czy to oni stoja na glowach?

Gość odludkowy odludek
black objectiv zglosilam do usuniecia chamstwa nie toleruje