Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meander biały lalander

BRZYDKIE WŁOSY- JAK IM POMÓC? JESTEM ZAŁAMANA..

Polecane posty

Mam 21 lat. Jestem chuda, ale anemii raczej nie mam. Moje włosy wygladaja fatalnie:( Nie prostuję, nie suszę, nie farbuję juz 2 miesiace, ale nic nie pomaga. Brałam tabletki z cynkiem i witaminami i nie ma efektów. włosy wypadaja, sa suche, sianowate, matowe, szorstkie i nie błyszczą się:( Przykre to:( Dziewczyny macie jakies rady?Proszę:( W dodatku wypadaja :( Jak przeciagam dłonia po nich to zawsze zostaje mi w garsci cos... A po myciu czy czesaniu gorzej 100razy:(

:(

Gość hirminkka
może pij zioła np. skrzyp polny, pokrzywa..

a daja cos?

Gość mi pomogł
szampon Seboradin

gorzka pomarancza-- własnie skonczyłam 1 opakowanie Bio Waxu ale nic nie pomógł, nawet nie nawilżył:(

Gość zielone kot milczy
długie masz te włosy ? ja niestety tez miałam kiedyś bardzo zniszczone włosy po intensywnym farbowaniu na blond... i musze przyznac ze jedyna rad abylo ich z cięcie. obieciłam je do brody

Gość Polecam ci tak :
olejowanie włosów : olejkiem kokosowym, maska WAX, szampon jakiś dla dzieci np. Hipp albo babydream z rossmana, za to zainwestuj w odżywki i maski, polecam Biotynę do łykaania, odżywka Gloria też jest fajna i tania, często podcinaj końcówki, a włosy spłukuj chłodną wodą, do rozczesania polecam szczotke Tangleteezer bo nie plącze wlosow.

Gość łykaj jakieś tabletki
ja osobiście polecam ze skrzypem - ale pierwsze efekty widać dopiero co najmniej po pół roku!

mam wlsoy za ramoina, ciemne, ale sa wypłowiałe:(

Gość Polecam Ci tak:
Zgadzam sie, pol roku regularnego stosowania przynosi pierwsze efekty. Wiem, bo sama mialam wlosy do niczego i je uratowalam w ten sposob jak wyzej opisalam.

Gość katulina
Witam! Moja rada: zacznij od lekarza, zrób podstawowe badania! To może byc anemia lub tarczyca, bo przy chorej tarczycy włosy też wypadają!!! Nie gdybaj, tylko zrób te badania i bedziesz wiedzieć !!!!!! Pozdrówka dla wszystkich!!!!!

Gość sianowata
"gorzka pomarancza-- własnie skonczyłam 1 opakowanie Bio Waxu ale nic nie pomógł, nawet nie nawilżył" Bo pewnie kupiłaś to polskie gówno zamiast angielskiego oryginału (Henna Wax)... Więc tak: przed myciem włosy rozczesujesz, mycie, Wax (im dłużej, tym lepiej), włosy spłukujesz na koniec ZIMNĄ wodą. Osuszasz delikatnie ręcznikiem, na wilgotne daj trochę jedwabiu i daj im wyschnąć naturalnie. Rozczesujesz dopiero gdy są suche! Mokrych nie wolno ciągać, bo wtedy łatwo się uszkadzają. Jeśli musisz suszyć suszarką, to susz z większej odległości, mocnym, chłodnym nawiewiem, z głową opuszczoną w dół. Różnica będzie już po jednym myciu.

sianowata--- henna wax?? bo ja miałam bio wax jakis...

Gość ooh layla
Sianowata, czytasz wizaż? :classic_cool:

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem dla niektórych osób mogą okazać się nowoczesne uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U