Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusk@

CZY UMOWIC SIE Z KOLESIEM Z CZATA?

Polecane posty

Gość martusk@

mam do was pytanie, czy umowilybyscie sie z kims poznanym na czacie? koles wyslal mi przed chwila zdjecie, przyznam ze bardzo mi sie spodobal, ja powiedzialam mu wczesniej prawde ze nie mam zdjec na kompie aktualnych wiec moge zrobic dzis wieczorem/jutro rano i mu odesle. kurcze no nie wiem co robic, bo on na zdjeciu jest taki piekny a ja taka ........zwyczajna

Gość martusk@
up!

Gość MR. Xbox
no jasne, spotkaj się jak się wam dobrze gada i Ci sie podoba :)

Gość teżtakijestem
w biały dzień i w publicznym miejscu możesz zaryzykować, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele.

Gość Werka81
Czy cię do reszty pogięło dziewczyno!!!On taki piekny a ja zwyczajna!!!!za kogo ty sie masz.Pamietaj ze koles moze byc piekny ale pusty jak pudelko po zapalkach.To ty masz sie cenić i mowic że wiesz że jesteś piekna. A wracając do tematu.Napjpierw radziłabym go poznac bliżej np na gg a potem sie spotkać.Przynajmniej poznasz co facet ma w głowie!!!A to ważniejsze niz jego piekna buzia. Ja poznałam faceta z czata i spotkałam sie z nim ale dopiero po około 3 miesiącach pisania na gg i powiem ci że nie żałuję, bo takich facetów jak ten nie ma juz chyba na tej ziemi.I nie mówie o wyglądzie tylko o tym co ma w głowie i jak mnie traktuje jako kobiete.nie wiem ile masz lat i o czym myslisz wzwiązku z facetem ale zastanów sie dobrze zanim sie rozczarujesz.powodzenia

Gość martusk@
mam 21 lat i nie obiecuje sobie zbyt wiele, chcialabym po prostu poznac nowa osobe, anoz cos z tego wyjdzie, bo obecnie nie mam nikogo. tylko zastanawiam sie czego on szuka na czacie, i dlaczzego tak szybko dal mi swoj nr tel.

Gość martusk@
moze i macie racje.... najpierw jakies spotkanie w kawiarni a nie spacer..