Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogi problem:(

jak odzyskac kase z rak bylego faceta???

Polecane posty

3 miesiące temu zakończył się mój 3,5 letni związek. Nie rozstaliśmy się w zgodzie. Każdy miał sobie coś do zarzucenia. Mieszkaliśmy razem. Wynajmowaliśmy wspólnie kawalerkę. Umowa była na niego więc to ja się wyprowadziłam, a on miał zostać do końca umowy i potem poszukać czegoś dla siebie. Nie wynosiłam się z tego mieszkania w pośpiechu, bo miałam na to dwa dni. Co moje - zabrałam. Ale o jednej sprawie zapomniałam i dopiero po czasie sobie o tym przypomniałam. A dokładnie dwa tygodnie temu. Ale nic nie mogę z tym zrobić. Po pierwsze jego telefon nie odpowiada, po drugie nie mieszka już tam widocznie ugadał się z właścicielem. Kilka razy dzwoniłam nie odebrał. Po którejś próbie z kolei telefon został wyłączony i od tamtej pory nie jest aktywny. Nawet na chwilę go nie włączył, bo mi przychodzą smsy kiedy ktoś jest nieosiągalny, a potem włącza telefon. Podejrzewam, że zmienił numer. Jak dzwonilam moze pomyslal, ze chce sie godzic? wiem, ze nia mialby na to ochoty, ale i ja nie mam. Jednak skontaktowac sie jakos musze. Odzyskac musze pieniadze i to nie male. Razem zbieralismy na wakacje. Przez caly rok odkladalismy by latem pojechac lekka reka na wczasy bez zbytniego obciazania kieszeni. Nie mielismy kasy na wspolnym koncie, bo z konta kasa sie zazwyczaj rozchodzi. Zbieralismy do tzw. skarpety. Ale oszczednosci zostaly w mieszkaniu. I ja o nich nie myslalam w dniu rozstania. A teraz sobie przypomnialam przyszly wakacje wiec i kasa sie by przydala. Nie robilabym zachodu o kilka stow. Ale moj wklad to 200 co miesiac dorzucalam tam po 200zl. I nijak nie moge sie z nim skontaktowac :( MOZE MACIE JAKIS POMYSL?

tzn w sumie odkladalam przez 10 miesiecy i uzbieralo sie z mojej strony 2 tysiące.

zajrzał tu ktoś??

Gość darek 2669
nie swiadczy to o nim dobrze, juz chyba nie odzyskasz tej kasy, wiesz przecież, gdzie on pracuje? uczy się, musisz go dopaść

Gość wererre
idz do niego a nie dzwon

Gość ułłła.................
no, to masz problem.. Teoretycznie możesz popytać jego rodzinę gdzie teraz mieszka, albo znajomych. Ale praktycznie może ci powiedzieć, że nic nie wie o żadnej odkładanej przez ciebie kasie i co mu zrobisz? Jak udowodnisz, że zostały jakieś pieniądze? Masz na to jakiś dokument?

mysle, ze jesli juz dowiedzialby sie o co chodzi to nie bylby taka wredna swinia i oddal co moje. Nigdy jakos kasa nie spedzala nam sen z powiek i wiem, ze kasa dla niego jakas tam wazna nie jest. Podejrzewam, że po prostu mysli, ze kontaktuje sie z nim w innym celu np. pogodzenia? Mieszkalismy w Warszawie, a on pochodzi z Wrocławia nie miałam okazji poznać jego rodziny jeszcze. Do jego znajomych nie mam kontaktu żadnego. Jedyna mozliwoscia bedzie zlapanie go w pracy o ile nadal pracuje w tym samym miejscu, bo kto wie moze wrocil do Wroclawia, a wtedy totalna klapa.

Gość ułłła.................
no nie uwierzę, że przez 3.5 roku nie poznałaś żadnych jego krewnych i nie mieliście wspólnych znajomych. Warszawa to nie bezludna wyspa przecież, gdzieś chodziliście, z kimś się spotykaliście przecież. Coś mi tu nie gra, bo nie mogę wprost uwierzyć, że mieszkaliście razem i nie mieliście żadnych znajomych