Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denerwuje mnieeeeeeeeeeeeee

Wnerwia mnie ten głupi świat i porąbani ludzie :/

Polecane posty

Gość Denerwuje mnieeeeeeeeeeeeee

Nie sądzicie że na świecie jest już coraz gorzej? Wokół wszystkiego kręci się seks,kłótnie,prostytucja,nielegalne zarabianie,dziwki dyskotekowe,nastoletnie małolaty wracające pijane z "imprezy" :o I wiele innych strasznych rzeczy...Chciałabym wrócić do czasów naszych dziadków...Gdzie wszystko było takie łatwe,nie pazerne na pieniądze...eh.Koniec świata będzie naprawdę ale tylko i wyłącznie przez ludzi :o

Gość ffdffgfgfg
ja tez i ciezko znaleźć wartosciowego chlopaka w takim swiecie. na szczescie ja znalazlam takiego :)

Gość widocznadlainnych
mnie tez już to wkooooorwia i mam tego szczerze dosyć. zgadzam się z autorką tego topicu.. niestety. :(

Gość ffdffgfgfg
a najbardziej mnie wkurzają prawie gole kur.wy w reklamach wszedzie gdzie sie nie wejdzie, zdjęcia srak w stringach, wywalone wszystko, do zerzygania juz

Gość cze nerwująca cie
poka tzytze :)

Gość widocznadlainnych
reklamy? teraz na mieście ich coraz więcej, nie wspomnę już o nk czy wejsie.. istne zbiorowisko plejasów, pozerów i kurw ... jak sobie przypomnę te czasy kiedy się ganiało po dworzu całymi dniami itd.. to mi się dosłownie płakać chce

Gość widocznadlainnych
***miało być fejsie

I ja się z Wami zgadzam... Smutne to, patrzeć jak wszyscy dbają tylko o własne interesy i nie obchodzi ich że krzywdzą innych. Ehh . Tyle niesprawiedliwych i smutnych rzeczy się zdarza ; ( Podobno w czasach moich dziadków i pradziadków ludzie traktowali się z szacunkiem i zachowywali zupełnie inaczej ...

Gość widocznadlainnych
ooo dokładnie.. a teraz?! mam już te swoje lata? i nie wypada mi już takich rzeczy robić. Ostatnio poszłam pobujać się na huśtawce, matki i dzieci obecne na placu to dosłownie wzrokiem mnie zabijały.. i szły teksty w stylu "taka duża panna, a zachowuje się jak dziecko". A ja od paru dobrych lat marzę o tym, żeby się w chowanego pobawić :) jestem jakąś wypaczoną 17latką?

Gość ffdffgfgfg
no wlasnie, wejdziesz na naszą klasę, cchesz pogladac zdjecia znajomych, a tutaj wszedzie wywalone reklamy kurew w bieliźnie, az rzygac sie cche.

Gość widocznadlainnych
mi też rodzice i dziadkowie opowiadali, że kiedyś żyło się inaczej. Sama pamiętam z dzieciństwa, że z byle powodu zaraz były imprezy rodzinne i sąsiedzkie. Teraz każdy sam w domu zamknięty na cztery spusty i sąsiedzi, i rodzina już nie mają takich kontaktów jak kiedyś..

Gość widocznadlainnych
noo właśnie i ja ostatnio tego doświadczyłam... nie rozumiem co jest w tym takiego dziwnego? w jakikmkolwiek byśmy wieku nie były/byli to zawsze przecież coś z dzieciaka zostaje. :) ale niektórym ciężko to rozumieć, lepiej zadzierać nosa i dalej gonić za pieniędzmi ..

Gość To jest już naprawdę nie do wy
trzymania :(

Gość imaszracjie
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiedyś było miło i przyjemnie faceci nie mieli penisów a kobiety nie miały cipek

Gość no ruchajjjjjjjjjjjjjjjjjj
:D