Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia22222333333

Dlaczego niektóre dziewczyny mają takich fajnych facetów ,a ja trafiam na chamów

Polecane posty

Gość Julia22222333333

nie wiem co jest ze mną nie tak ,że takich przyciągam? mialam paru facetów i prawie każdy jest zbyt pewny siebie ,narzucajacy swoje zdanie i próbujący mną rządzić.. owszem może troche im na to pozwalałam ,ale ogolnie trafiam na takich apodyktycznych facetów często chamskich szkoda ,że nie wiem co jest ze mną nie tak :( czy to taki pech? a może jedno i drugie .. chciałabym poznać kogoś z kim bedę szczęśliwa ,a cięzko mi .. albo jeszcze trafiam na cwaniaczków i babiarzy oprócz tego

Gość Julia22222333333
najwięcej kręci się wokół mnie czarnoskórych uchodźców

Gość Julia22222333333
up

jesli jestes za miekka to tak bedzie nie mozesz sobie pozwolic zeby facet traktowal cie tak jak mu sie podoba musi Cie szanowac i td tak mi sie wydaje..ale to juz zalezy od charakteru ja np nie pozwole soba rządzic :D

Gość Julia22222333333
niby racja ,ale ci faceci ogólnie są tacy nerowi z życiu i narzucający swoje zdanie kurcze tak bym chciała normalnego fajnego faceta interesują sie mna teraz tez inni faceci, ale oni są podobnie jacyś apodyktyczni choć to ukrywają,ale to sie czuje

Gość Julia22222333333
Może troche mój ojciec taki jest ,ale zawsze szanował matkę i mnie

Sexuarium powaznie< bo nie wiedzialam o tym np i to daje do myslenia troche.. aczkolwiek moj ojciec np byl alkoholikiem i unikam takich osob jak ognia ;|