Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

CO MAM ROBIC??? POMOCY!!

Polecane posty

Gość niwaaa

Hej.Z gory sorry ze to taki długi tekkst ale jesli ktos chce mi pomoc to moze to przeczyta:) bede bardzo wdzieczna:) Jestem młodą bo 19-letnią dziewczyną. Mam duży problem, chyba znowu się zakochałam.:( Jakieś 3 lata temu zaczęłam wchodzić na czat. Pierwsze osoba , a właściwie facet z którym się spotkałam z czatu miał 28 lat, ja wtedy 17. Był to w ogóle pierwszy facet z którym się całowałam. Zakochałam się w nim, ale z tego względu , że był ode mnie 10 lat starszy, postanowił zerwać ze mną kontakt. Wiedział, że nie ma to przyszłości bo on nie szukał stałego związku. Długo potem do siebie dochodziłam. Obiecałam sobie, że juz nigdy więcej nie wejdę na czat a pomimo to robiłam to dalej. I w czerwcu 2010 roku poznałam tam chłopaka, jest ode mnie 4 lata starszy. Ale poznaliśmy się w dość nietypowy sposób, bo mi się nudziło i weszłam na czat tak dla brechty, więc zrobiłam sobie nick coś w stylu że robię lody za kase. Wiem że to głupie ale w czasie nudy roooozne głupoty przychodza do głowy.Tak więc pisalismu najpierw okolo 2 miesiecy przez GG zanim sie spotkalismy. On caly czas chcial zebum mu zrobila tego loda, ale za darmo, uwazal ze skoro za kase moge to i za darmo tez. Wtedy mu wyjasnilam ze ja nie jestem jakas lodziara i ze ten nik to byl taki zart ze to nie było n apowaznie. Nie wiem czy mi uwierzył. W koncu po 2 mscach pisania spotkalismy sie na poczatku sierpnia. Przyjechał do mnie bo ja mieszkam na wsi, kilkanascie km od jego miasta. Spotkanie przebiegało fantastycznie. Zakonczylo sie w srodku nocy. Ale juz na tym pierwszym spotkaniu, sie calowalismy, a ja głupia nie wiem co mnie napadło, powiedzialam ze chce zobaczyc jego penisa, no i mi pokazal ale na tym sie zakonczyło. Ze nam razem fajnie bylo( tylko sie całowalismy) no to otem przyjezdzal do mnie co drugi dzien dosłownie. DZis jest juz prawie rok jak sie znamy, a my nadal sie spotykamy. Ale jeszce ani razu sie nie kochalismy. Byly tylko pieszczoty i calowanie. Ja sie chyba w nim zakochałam. A on na kazdym spotkaniu pyta czy mi nie przeszkadza to ze sie potykamy bez zobowiazan , ja udaje i mowie ze nie bo co mam niby powiedziec, nie chce go stracic. Mam pytanie, czy jemu chodzi o to zeby mnie w koncu przeleciec, a moze on cos do mnie czuje tylko udaje takiego hojraka, bo niby czemu przez caly ten rok nie spotykal sie z rzadna inna dziewczyna? poradzcie mi co mam robi

Gość niwaaa
*żadną, sorry:)

Gość niwaaa
nikt mi nic nie doradzi>> dzieki:((

Gość Wasz Zdzichu
że wam się chce wymyślać głupoty na tyle kilometrów zdań.:o

Gość niwaaa
piszę z serca i z zycia:) i to nie sa głupoty

Gość Wasz Zdzichu
ok, w takim razie on na pewno cię kocha i powinnaś dać mu szansę. ps oczywiscie nie czytalem :classic_cool:

Gość niwaaa
widac ze nie czytales:) heh

Gość niestety to są tak koszmarne
głupoty, że nie wiadomo, co odpisać :O

Gość niwaaa
jakie koszmarne głupoty?? a czytales/las w ogole??

Gość O KKKKK..WA
O K..WA JAKAS TY JEBNIETA!!!!!!!!!!!! JEZDZI BO LICZY NA TEGO LODA KAPISZ???/ BEZ ZOBOWIĄZAN-CZYLI BZYKANKO A POTEM PAPAPAPA A TY CO SIE K..A ZAKOCHAŁAS??????????? POKOPAŁO CIE?

Gość niwaaa
i rok by czekał, to ja jadyna naswiecie jestem ??? innemu t o by sie juz dawno znudzilo

Gość O KKKKK..WA
NOZ KURWA A SKAD WIESZ ZE TYLKO DO CIEBIE JEZDZI??? NIE BADZ TEPA BEZ ZOBOWIAZAN = DLA SEKSU ,NIE DOSTAL??? OSTANIE A POTEM WSPOMNISZ MOJE SLOWA! ROB CO CHCESZ MASZ SWOJE LATA WISZ CO ROBISZ

Gość niwaaa
znam go i jestem pewna na 1000000000000% ze nie jezdzi do innej

Gość niestety to są tak koszmarne
owszem czytałam i czytam dalsze twoje wypowiedzi utwierdzają mnie (i jak widzę nie tylko mnie) w przekonaniu, że jesteś upośledzona umysłowo :O ale zapewne strzelisz focha, że jesteśmy wredni, dokuczamy ci bezpodstawnie i i tak nie wyciągniesz żadnych wniosków

Gość O KKKKK..WA
TAAAAA kobito daj ci rade jak facet bo wiem co w nas siedzi,ale jak ty go znasz lepiej to pozamiatane,tylko potem nie zakładaj postu-kochalam dalam zostawil...

Gość niwaaa
dlaczego uposledzona?? nie wiem o co wam chodzi, prosze tylko zebyscie mi napisali co o tym sadzcie

Gość ale ale hee
daj mu dupy problem z glowy:d albo przestanie przyjezdzac albo bedzie dalej po jeszcze dopoki mu sie znudzisz:) w taki sposob nie zaczyna się wartosciowego zwiazku

Gość lady dżagaaaaaa
20:21 [zgłoś do usunięcia] niestety to są tak koszmarne owszem czytałam i czytam dalsze twoje wypowiedzi utwierdzają mnie (i jak widzę nie tylko mnie) w przekonaniu, że jesteś upośledzona umysłowo Hahahahahahahah lol:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość niwaaa
no bardzo smieszne ha ha ha!